Kocaeli Akçaray Line'ile ostetakse trammauto

Kocaeli Akcaray Line'ile ostetakse trammisõiduk
Kocaeli Akçaray Line'ile ostetakse trammauto

Kocaeli Akçaray Line'ile ostetakse trammauto
KOCAELİ METROPOLITA VALLA TEADUSOSAKOND JA RAUDTEESÜSTEEMIDE ALADIREKTORAAT

10 trammisõiduki hange korraldatakse avaliku hanke korras vastavalt riigihangete seaduse nr 4734 19. artiklile ning pakkumused laekuvad ainult EKAP-i kaudu elektroonilises keskkonnas. Täpsemat infot oksjoni kohta leiate altpoolt:
HRN: 2023 / 110931
1 haldus
a) Nimi: KOCAELİ PETROPOLITA OMAVALITSUS, TEADUSOSAKOND JA RAUDTEESÜSTEEMIDE HARUDIREKTORAAT
b) Aadress: sõjaväemaja vastas maanteel D100, endine Seka haldushoone İZMİT/KOCAELİ
c) Telefoni- ja faksinumber: 2623242260 - 2623172605
ç) veebileht, kus pakkumisdokumenti saab e-allkirja abil vaadata ja alla laadida: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Kaupade hankimine
a) Nimi: 10 trammisõiduki tarnimine
b) Kvaliteet, tüüp ja kogus:
10 trammivagunit
Üksikasjalik teave on kättesaadav EKAP-i hankedokumendis sisalduvast halduslikust spetsifikatsioonist.
c) Ehitamise/tarnekoht: Kocaeli pealinna omavalitsuse trammidepoo piirkond İzmit/KOCAELİ
ç) Kestus/tarnekuupäev: Töövõtja alustab tööd pärast administratsiooni loa saamist 10 päeva jooksul alates lepingu kuupäevast. Töö kestus on 540 kalendripäeva. Töövõtja koostab 10 päeva jooksul lepingu sõlmimise kuupäevast arvates tööprogrammi vastavalt Lepingu punktidele 16.3.1 ja 16.3.2 ja esitab selle administratsioonile heakskiitmiseks. See tööprogramm põhineb artikli 16.3.2 kohasel tehnilisel kirjeldusel; See hõlmab ka üldist projekti, üksikasjalikku projekti, kõiki tootmis-, montaaži-, testimis- ja tarneprotsesse ning rahavoogude programmi vastavalt lepingule. VASTUVÕTUGRAAFIK: Trammivagun; 1. Sõiduk tarnitakse pärast 450 kalendripäeva alguskuupäevast. 2. Sõiduk toimetatakse kohale pärast 460 kalendripäeva alates alguskuupäevast. 3. Sõiduk toimetatakse kohale pärast 470 kalendripäeva alates alguskuupäevast. 4. Sõiduk tarnitakse pärast 480 kalendripäeva alates alguskuupäevast. 5. Sõiduk tarnitakse pärast 490 kalendripäeva alates alguskuupäevast. 6. Sõiduk tarnitakse pärast 500 kalendripäeva alguskuupäevast. 7. Sõiduk toimetatakse kohale pärast 510 kalendripäeva alates alguskuupäevast. 8. Sõiduk tarnitakse pärast 520 kalendripäeva alguskuupäevast. 9. Sõiduk toimetatakse kohale pärast 530 kalendripäeva alates alguskuupäevast. 10. Sõiduk ja tehnilises kirjelduses nimetatud varuosad tarnitakse 540 kalendripäeva möödumisel töö alguskuupäevast. Kokku tarnitakse 10 Trammisõidukit. Kasutuselevõtukatse sertifikaadi kinnitamise kuupäeva loetakse administratsioonile üleandmise kuupäevaks. Töögraafik korraldatakse vastavalt vastuvõtugraafikule. Punktis 34.2 toodud viivist rakendatakse ka iga ülaltoodud tarnegraafiku vahetarne hilinemise korral.
d) Töö alguskuupäev: Töödega alustatakse 10 päeva jooksul pärast lepingu allkirjastamist.

3 Tender
a) Pakkumise (pakkumiste esitamise tähtaeg) kuupäev ja kellaaeg: 10.03.2023 - 11:00
b) Hankekomisjoni koosoleku koht (aadress, kus e-pakkumised avatakse): Kocaeli pealinna omavalitsuse hanke koosolekute saal B, 1. korrus, Izmit/KOCAELİ

Meie veebilehel avaldatud hanketeated on ainult informatiivsed ja ei asenda originaaldokumenti. Originaaldokument kehtib avaldatud dokumentide ja pakkumiste originaaldokumentide erinevuste suhtes.

Günceleme: 16/02/2023 11:33

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*