Kocaeli tuletõrjebrigaadi Omsani logistikapersonali koolitus

Kocaeli tuletõrjebrigaadi Omsani logistikapersonali koolitus
Kocaeli tuletõrjebrigaadi Omsani logistikapersonali koolitus

Kocaeli pealinna valla tuletõrjeosakonna ennetus- ja väljaõppeosakonna väljaõppeüksus (KOBİTEM) andis OMSAN Logisticsi töötajatele hädaabimeeskonna koolituse.

Koolitustel jagati teoreetilist ja praktilist teavet erinevatel teemadel, eelkõige põlemisest ja tulekahjust, tulekoldes esinevatest ohtudest, tulekustutusainetest ja kustutustehnikatest, kaasaskantavatest tulekustutitest ja kasutusviisidest. Koolituse praktilises osas, milles osalesid ettevõtte autojuhipersonal, viidi läbi ka uuringud kaasaskantavate tulekustutite kasutamise kohta hädaolukordades. Rakendusuuringus sekkuti tulekustutitega väikesemahulisele kütteõli põlengule, mis tekkis kontrollitult.

Günceleme: 03/02/2023 14:52

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*