Töö- ja sotsiaalkindlustusministeerium värbab 100 töötajat

Töö- ja sotsiaalkindlustusministeerium
Töö- ja sotsiaalkindlustusministeerium

Töö- ja sotsiaalkindlustusministeeriumi juhendamis- ja inspektsioonidirektoraadis antakse üldhaldusteenuste klassis vabadele 7., 8. ja 9. järgu abitööinspektori ametikohtadele töötervishoiu ja tööohutuse alal 70 kraadi. , töötama Ankaras toimuva eksamiga Tööde teostamise suunal Kokku võetakse tööle 30 abitööinspektorit, kellest 100 võetakse tööle.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Tööinspektori abi sisseastumiseksami nõuded

a) Avaliku teenistujate seaduse nr 657 artikli 48 esimese lõigu punktis A kirjas olevad kvalifikatsioonid.

b) 2023. aasta jaanuari esimese päeva seisuga, mil toimub sisseastumiseksam, ei ole saanud kolmekümne viiendat eluaastat (sündinud 01.01.1988 või hiljem).

c) Olla kandidaatide hulgas, kes kvalifitseeruvad eksamile, mis on 2021 korda suurem kui ametisse nimetatavate töötajate arv, saades ühe 2022. aastal toimunud avaliku personali valiku eksami (KPSS) artiklis 1 toodud punktidest. või 2, mis on XNUMX korda suurem kui ametisse nimetatavate töötajate arv (viimase kandidaadiga (murdudena) Eksamile pääsevad ka sama punktisummaga kandidaadid).

d) Esitada/täita eksamile kandideerimisel täielikult ja täpselt nõutud andmed, dokumendid ja avaldused (-koostada elulookirjeldus/töösoovivorm,-teha kirjalik avaldus ajateenistuse staatuse kohta meeskandidaatidele,-mitte teha hoiakute ja käitumise (kui üldse, siis töökogemuse) osas on takistus inspektoriks olemisel).

e) Abitööinspektori sisseastumiseksamit on võimalik sooritada maksimaalselt üks kord varem, kuna vastavalt määruses sätestatule on võimalik sooritada abitööinspektori sisseastumiseksamit maksimaalselt kahel korral.

f) Täitke eksamitaotlus täielikult.

Sisseastumiseksami taotlusvorm, koht ja kuupäev

1- Kandidaadid, kes soovivad kandideerida, saavad kandideerida e-valitsuse, töö- ja sotsiaalkindlustusministeeriumi, karjäärivärava, värbamise või karjäärivärava kaudu, alimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr.

2- Kandideerimine algab elektrooniliselt kolmapäeval, 15.02.2023 kell 10.00:02.03.2023 ja lõpeb neljapäeval, 17.00 kell XNUMX:XNUMX. Väljaspool elektroonilist keskkonda taotlusi vastu ei võeta. (Kandidaadid vastutavad avalduses sisalduvate andmete õigsuse eest. Vajadusel võib nõuda enda esitatud dokumentide originaale või avaldusi tõendavaid dokumente ning kandidaatidelt, kes seda ei esita. sisseastumiseksamikomisjoni otsusega õigeaegselt esitama nõutud dokumendid, ei saa eksamit sooritada.)

Günceleme: 03/02/2023 13:10

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*