BTSO masinate UR-GE liikmed on Mehhikos ekspordiks

BTSO masinad UR GE liikmete Mehhikos ekspordiks
BTSO masinate UR-GE liikmed on Mehhikos ekspordiks

Bursa Kaubandus- ja Tööstuskoda (BTSO) jätkab oma väliskaubandusele suunatud projekte täie hooga. BTSO poolt Kaubandusministeeriumi toel ellu viidud projekti Machinery UR-GE raames viisid sektori esindajad Mehhikos läbi ülemere turundustegevusi.

BTSO, mis on üks Türgis enim rahvusvahelise konkurentsi arendamise projekti (UR-GE) ellu viivatest institutsioonidest, soovib, et tema liikmed mängiksid aktiivsemalt globaalsel turul oma korraldatavate ülemereturundustegevustega. projekti. Koja projektiga “Bursa suurendab eksporti masinasektoris UR-GE-ga” oli sektori esindajate uueks peatuspaigaks Mehhiko. Rohkem kui 20 UR-GE projekti liikmesettevõtet on läbi viinud rahvusvahelist turundustegevust Mexico Citys, Mehhikos. Bursa ettevõtted tulid koostöölaua taha kokku enam kui 45 ärimehega 60 Mehhiko ettevõttest. Ettevõtted korraldasid selles organisatsioonis ligi 100 tööintervjuud.

Sektorite esindajad keskendusid sihtturgudele

BTSO direktorite nõukogu aseesimees Cüneyt Şener ütles, et masinatööstus on Türgi jaoks strateegilises positsioonis. Väljendades, et nad on teinud Makine UR-GE liikmete jaoks olulisi töid, et saada maailmaturult suuremat osa, ütles Şener: „Pärast Austraaliat pidasid meie UR-GE liikmed tähtsaid ärikohtumisi Mehhikos, mis on üks tähtsamaid sihtturge. meie riigi jaoks Põhja-Ameerikas. Usun, et see üritus, mis oli meie ettevõtete jaoks väga produktiivne, pakub tugevaid kaubandusvõimalusi. ütles.

"Võime saavutada uusi rekordeid ekspordis"

Väljendades, et Türgi masinaeksport ulatus 2022. aastal 9,6 miljardi dollarini, kasvades eelmise aastaga võrreldes 25,3 protsenti ning ületas kõigi aegade rekordi, jätkas Cüneyt Şener järgmiselt: „Meie riigi majanduse vedurilinn Bursa on üks linnad, mis kiirendavad meie tööstuse eksporditulemusi. Meie eesmärk on saavutada uusi rekordeid koos meie masinasektoris tegutsevate UR-GE liikmete panusega. Samuti soovin tänada kaubandusministeeriumi toetuse eest meie UR-GE projektidele.

BTSO delegatsioon külastas ettevõtteid Mehhikos

BTSO Makine UR-GE liikmete kahepoolsete ärikohtumiste korraldamisel Mehhikos külastasid Türgi suursaadik Mehhikos İlhan Kemal Tuğ, kaubandusnõustajad Nur Pınar İnal Çoban ja Zahide Karaca ka UR-GE liikmesettevõtteid.

Lisaks B2B programmile külastas BTSO delegatsioon ka Mexican Machinery Distributors Associationit ja sektoris tegutsevaid tehaseid.

Günceleme: 04/02/2023 14:55

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*