Kayseri saavutab oma nutika linna investeeringutega Türgis esimesed kohad

Kayseri saavutab oma nutika linna investeeringutega Türgis esimesed kohad
Kayseri saavutab oma nutika linna investeeringutega Türgis esimesed kohad

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç murrab Türgis oma lahenduste ja projektidega targa urbanismi vallas uut teed Kayseri suurlinna omavalitsus, linnapea Dr. Memduh Büyükkılıçi juhiste järgi jätkab see rakenduste rakendamist nutika urbanismi valdkonnas paljudes valdkondades liiklusest terviseni, linnaturvalisusest esteetikani ja elu lihtsamaks muutmiseks. Büyükkılıç rõhutas, et nad on ellu viinud olulisi projekte. targa urbanismi valdkonnas 2022. aastal, lisades, et nad on rakendanud uusi tehnoloogiaid ja uuenduslikke lähenemisviise igas eluvaldkonnas. Märkides, et nad on rakendanud nutika urbanismi rakendusi paljudes valdkondades, ütles Büyükkılıç: „Tänu mobiilirakendustele pakume suurt kasu meie linn meie targa linna projektidega.

ESIMENE TÜRGIS METROPOLITANILT

Metropolitan's Spor A.Ş. Rõhutades, et uus süsteem on rakendatud 24 basseinis KAYMEK-i ja KAYMEK-i rajatistes, ütles Büyükkılıç: „Meie Metropolitanist sai esimene asutus, mis jälgib, kontrollib ja jagab basseine avalikkusega kaugjuhtimispuldi ja -seire abil. seade ja UV-seade”. Selle projektiga, mis viidi läbi esimest korda Türgis, avasime kodanikele basseiniandmed ja võimaldasime neile juurdepääsu kogumisandmetele.

VEEL ÜKS PROJEKT METROPOLITANIST ESIMEST KORDA TÜRGIS

President Büyükkılıç ütles, et tänu kaugseirekeskusele (UZIMER), mida esmakordselt Türgis Kayseris kasutusele võeti, saavutati nii turvalisuse ja mugavuse suurenemine kui ka märkimisväärne kokkuhoid. Büyükkılıç ütles, et projekti "Smart City Kayseri" kaugseirekeskuse (UZIMER) abil saab pealinna omavalitsuse jalakäijate all- ja viadukte, eskalaatoreid ja lifte läbipääsude ja trammipeatuste juures jälgida ühest keskusest 7/ 24.

OLULISED INTERNETIAADRESSID METROPOLITANILT

Büyükkılıç märkis, et kodanikud ja asutused pakuvad kohaliku pilvelahendusega turvalist salvestust ja failide jagamist projekti cloud.kayseri.bel.tr abil, et saidil tv.kayseri.bel.tr on 83 kaamerat, mis edastavad otseülekandeid paljudest linn kogu maailmale.Büyükkılıç nentis, et kayserikariyer.com on linna karjääriplatvorm, mis toob kokku tööotsija ja tööandja, praktikandi ja ettevõtte ning pakub nutika sobitamisega tööandjale õiget inimest. Ta rõhutas, et see on turismiportaal, millel on palju funktsioone, nagu maitsed, mida külastada, kohad, mida ei tohi näha, ja reisimarsruut.Selgitades, et Smart City Kayseri mobiilirakendus kasutab mobiilirakendust 250 tuhandel nutiseadmel, ütles Büyükkılıç, et Targa Urbanismi raames restoranide ja kondiitritoodete kojaga sõlmitud protokoll, ruumis registreeritud töökohad on süsteemis registreeritud mainis, et trükitootmist tehakse I.

UKSE NUMBRILEHT QR-KOODIGA

Linnapea Büyükkılıç ütles, et Metropolitani järjekordse nutirakendusega muudeti Kayseris uksenumbrid tänapäevasteks QR-koodidega uksenumbriteks ning tänu loetud koodidele sai hoone kohta palju infot hankida. Büyükkılıç ütles: "Ruumiaadressi registreerimise süsteemi (MAKS) projekti raames asetati Akkışla, Felahiye, Bünyani, Develi ja Tomarza piirkondades asuvatele hoonetele QR-koodiga ukse numbrimärgid. Tänu nutitelefoniga skannitavale QR-koodile pääsevad kodanikud ligi paljudele andmetele, nagu aadress, ehitusloa sertifikaat ja hoone kasutusloa korruste arv.

Günceleme: 04/02/2023 13:58

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*