TOGG võitis taas sertifikaadi „Suurepärane töökoht”.

TOGG võitis taas suurepärase töökoha tunnistuse
TOGG võitis taas sertifikaadi „Suurepärane töökoht”.

Tõestades edukat ettevõttekultuuri, mille ta on üles ehitanud, keskendudes inimestele ja usaldusele, 2021. aastal saadud Great Place to Work sertifikaadiga pälvis Togg teist korda järjest sama sertifikaadi, mille hindas GPTW Instituut. Toggi, Trugo ja Siro töötajate seas.

Instituudi läbiviidud töökogemuse uuringus olid Toggi, Trugo ja Siro meeskondade ühised punktid ettevõttekultuuri osas meeskondade uhkus ja meeskonnavaim oma ettevõtte ees.

Great Place to Work Institute, mis on rahvusvaheline ettevõttekultuuri autoriteet ja viib läbi uuringuid 5 kontinendil ja enam kui 60 riigis, peab oma töötajate kogemuste uurimisel peamisteks kriteeriumiteks usaldusväärsust, austust, õiglust, meeskonnavaimu ja uhkust. Ühise tulemuse nende küsimuste ümber määravad usaldusindeksi tulemused, mis mõõdab töötajate usaldust ja rahulolu ettevõttes. Rohkem kui 100 miljoni üle maailma töötajate kaasamise uuringu andmetele tuginev uuring näitas, et Togg on kõrge usalduskultuuriga töökoht.

TOGG võitis taas suurepärase töökoha tunnistuse

Günceleme: 03/02/2023 16:05

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*