Uued bussiliinid EGOst Gölbaşı ja Bala piirkondadesse

Uued bussiliinid EGOst Golbasi ja Bala piirkondadesse
Uued bussiliinid EGOst Gölbaşı ja Bala piirkondadesse

EGO peadirektoraat avas mõne linnaosa jaoks uue bussiliini vastavalt Gölbaşı ja Bala linnaosade naabruskonnaülemate soovile, samas kui mõne liini jaoks tehti korraldusi. Naabruskonna juhtide taotluste hindamise tulemusena, et võimaldada Gülbağı, Akörençarsaki (Gölbaşı), Derekışla, Belçarsaki, Sofulari, Karahamzalı ja Hanburuni linnaosade elanikel jõuda Gölbaşı piirkonna keskusesse:

  • 146 Gölbaşı-Gülbağı-Akörençarşak-Derekışla-Belçarsak-Sofular-Karahamzalı ja
  • Liin number 147 Gölbaşı-Bezirhane-Emirler-Yeniyapançarsak-Hanburun

Meie marsruudid on eraldatud.

09 liinibussi, mis väljuvad Karahamzalı Mahallesist kell 2023:146 ja Gölbaşı piirkonnast kell 07.00:18.00 meie liinil 2 alates neljapäevast, 147. veebruarist 08.00 meie organisatsiooni bussidega; Meie liinil liiniga 16.15 alustatakse nendel liinidel teenuseid kell XNUMX ja XNUMX sisenevad Hanburuni rajooni.

Selle korralduse põhjal külastasid Gülbağı, Akörençarsaki, Derekışla, Belçarsaki, Sofulari, Karahamzalı ja Hanburuni naabruskonna juhid EGO peadirektorit Nihat Alkaşi tema kontoris.

Juhid on avaldanud tänu Ankara suurlinna linnapeale hr Mansur Yavaşile, EGO peadirektoraadi juhtidele ja kõigile töötajatele, kes aitasid kaasa marsruutide eraldamisele ja oma kaebuste lahendamisele, jättes nende nõudmistele tundetuks.

Günceleme: 04/02/2023 14:48

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*