Uus tööintervjuu Keçiöreni valla karjääribüroost

Uus tööintervjuu Kecioreni valla karjääribüroost
Uus tööintervjuu Keçiöreni valla karjääribüroost

Karjääribüroo, mis on Keçiöreni valla töötaotluskeskus, on jätkuvalt sillaks tööandjate ja tööd otsivate kodanike vahel. Karjääribüroo ametnikud intervjueerisid töötajaid, kes kandideerisid tööle farmaatsia- ja seerumisektorisse tööhõiveuuringute raames. Vestlustel valiti välja andekad kandidaadid, kes suunavad personali vastavalt vajadusele.

Keçiöreni linnapea Turgut Altınok märkis, et nad suhtlevad pidevalt Ankara tööandjatega ja on jätkuvalt tööd otsivate kodanike jaoks teerajajad, ning ütles: „Neid, kes meie vallas tööle kandideerivad, hinnatakse kindlasti. meie ekspertide poolt rühmitatakse need vastavalt nende oskustele ja viiakse kokku tööandjaga. Seega reageerime nende tööprobleemidele ja tööandja vajadusele kvalifitseeritud personali järele. Nii tööotsijad kui ka tööandjad saavad meie veebisaidile jäetud kuulutuste kaudu tasuta personaliteenuseid. ütles.

Karjääribüroost sai tööuks enam kui 2 kodanikule.

Günceleme: 03/02/2023 13:42

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Jäta vastus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


*