Riiklik haridusministeerium värbab erinevatele töötajatele 5 tuhat lepingulist töötajat

Haridusministeerium
Haridusministeerium

Rahvahariduse ministeerium võtab kesk- ja provintsiüksustes tööle 5 tuhat lepingulist töötajat. Riigiharidusministeeriumisse loodi eesistumise poolt 5 tuhat lepingulist töökohta.

Ministeerium riigiteenistujate seaduse nr 657 § 4/B raames keskorganisatsiooni määrata 250 bürootöötajat, 4 juristi; Kokku hakkab selles tööle 4 tuhat lepingulist töötajat, sealhulgas 100 tuhat kontoritöötajat, 125 inseneri, 500 dieediarsti, 21 õde, 5 juristi, kes määratakse provintsi organisatsiooni.

Rahvaharidusminister Mahmut Özer ütles, et personali värbamise kalender ja kandideerimistingimused avalikustatakse lähipäevil: "Seame eelisjärjekorras maavärinast mõjutatud provintse 80 tuhande 4 inimesega lepingulistel töökohtadel. mis loodi 746 provintsi jaoks peale meie keskorganisatsiooni. Soovin edu meie uutele liikmetele, kes liituvad meie perega ja meie rahvusliku haridusringkonnaga. ütles.

Günceleme: 16/03/2023 11:03

Sarnased reklaamid