Sakarya River Zipline Tripi loendus on alanud

Sakarya jõe Zipline'i projekti loendus on alanud
Sakarya jõe Zipline'i projekti tagasiarvestus on alanud

Sakarya pealinna omavalitsus viib ellu projekte, mida võib pidada esmakordseks, et panustada kodanike ühiskondlikku ellu. Ta alustas tornide kokkupanemist projektis Zipline, mis läheb üle Sakarya jõe, ja alustas avamise loendust, asetades juhtmed, mis liini kannavad.

Eriti seoses parkide ja aedade moderniseerimisega looduses lõpetas pealinna Sakarya provintsimets, mis astus sammud puhkamiseks, Adapazarı ja Sakarya pargi lõbustuspargi projektid ning astus selles valdkonnas olulisi samme ilusate töödega. Sakarya rahva aias, Vagunipargis.

Viimase aja lemmik Zipline

Pärast nende protseduuride lõppu andis president Ekrem Yüce veel ühe hea uudise ja ütles, et seekord toovad nad Zipline'i projekti esimesena Sakarya parki. Töödega alustati kiiresti ja Sakarya jõe ekskursiooniks läbiti märkimisväärne vahemaa.

Reisimine 16 meetri kõrgusel

Liinide kandjaks olevate 16 meetri kõrguste tornide püstitamist on teadusasjade osakond alustanud Sakarya jõe mõlemal kaldal pargis. Kui üks torn oli suures osas valmis, siis teisel rindel tegevus kiirenes. Lisaks sellele paigutati tornidele kandetraadid Zipline'i jaoks, mis hakkab edasi-tagasi sõite tegema ühel liinil.

Kui tööd on lõppenud, ootab kodanikke ees imeline sõit jõel. Kandur, mille turvameetmed on kõrgeimal tasemel, libisevad traadil ja läbivad 305 meetri pikkuse distantsi. Lisaks aktiveeritakse 'zipstop' süsteem tagamaks, et lõppplatvormid on hetkel terved.

"Lõpetatakse esimesel võimalusel"

Pealinna omavalitsuse avalduses: „Viimasel perioodil on astutud olulisi samme, eriti selleks, et rikastada Sakarya seltsielu ja suurendada võimalusi. Pärast meie projekte, nagu pargid, aiad, metsad, lõbustuspargid, kohvikud, vagunikohvikud, paneme seekord tööle oma zipline töö. Zipline-reis, mis jääb unustamatuks mälestuseks, algab esimesel võimalusel.

Günceleme: 20/03/2023 10:19

Sarnased reklaamid