Aasta esimene kruiisilaev saabub Izmiri 20. märtsil

Aasta esimene kruiisilaev saabub Izmiri märtsis
Aasta esimene kruiisilaev saabub Izmiri 20. märtsil

Selle aasta esimene laev tuleb TCDD İzmir Alsancaki sadamasse, mis võõrustas ristluslaevu eelmisel aastal esimest korda pärast 6 aastat kruiisiturismi.

Kui TCDD Izmir Alsancaki sadam on sel aastal broneerinud 22 kruiisilaeva, siis on teatatud, et esimene laev sildub TCDD Izmir Alsancaki sadamas 20. märtsil kell 09.00. Kruiisilaev "The World" väljub sadamast samal päeval kell 22.00. 2016 aasta pärast külastas TCDD İzmir Alsancaki sadamat 24 kruiisilaeva, mis külastas 27. aastal 6 ristluslaevaga 28 tuhat turisti ja tõi kohale 52 tuhat külastajat. Lisaks maailmale, Costa Fortuna, Seven Seas Splendor, Norwegian Jade, Marina, Europa, Seabourn Encore, Vista, Seven Seas Mariner, Sirena, Symphony, Nautica, Seven Seas Voyager, Seven Seas Navigator, Riviera, Norwegian Dawn, Costa Deliziosa Celestyal Crystal laevad pööravad marsruudi ka TCDD İzmir Alsancaki sadamasse.

Günceleme: 17/03/2023 11:49

Sarnased reklaamid