TUBITAK Toetus 95 SubU üliõpilaste projektile

TUBITAK SUBU üliõpilaste projekti toetus
TUBITAK Toetus 95 SubU üliõpilaste projektile

TÜBİTAK 2209-A ja 2209-B üliõpilasprojektide programmide tulemused on selgunud. Üliõpilaste poolt vastu võetud kokku 95 projektiga oli SUBÜ 10 enim aktsepteeritud projektiga Türgi ülikoolide seas.

Kokku võeti vastu 95 Sakarya Rakenduskõrgkooli (SUBÜ) üliõpilaste koostatud projekti TÜBİTAKi 2209-A ülikooli üliõpilaste uurimisprojektide toetusprogrammi ja 2209-B ülikooli üliõpilaste tööstusele suunatud uurimisprojektide toetusprogrammi raames. . SUBU oli Türgis enim heakskiidetud projektidega kümne parima ülikooli seas. Bakalaureuse- ja assotsieerunud kraadiõppe programmid projektiprogrammides, mis äratasid suurt huvi Akyazı Tervishoiuteenuste Kutsekoolis, Arifiye Kutsekoolis, Ferizli Kutsekoolis, Pamukova Kutsekoolis, Sakarya Kutsekoolis, Sapanca Kutsekoolis, Rakendusteaduskonnas, Sporditeadustes, Turismiteaduskond, Tehnoloogiateaduskond, Terviseteaduskond ja Põllumajandusteaduskond Bakalaureuseõppest said toetust 10 projekti kui 88-A ja 2209 projekti bakalaureuseõppe tasemest 7-B. Nende projektidega soovitakse tugevdada nende üliõpilaste projekti- ja innovatsiooniarenduse aspekte, kes omandavad pärast lõpetamist teadus- ja arenduskultuuri.

Tulemuste kohta avaldusi tehes SUBU rektor prof. Dr. Mehmet Sarabıyık ütles: „Meie jaoks on äärmiselt väärtuslik, et meie õpilased kasvavad üles projektikultuuriga ja õpivad tegutsedes. Selle kogemuse omandamine enne kooli lõpetamist aitab oluliselt kaasa nende karjääriteele. Õnnitlen meie tudengeid, kellel on õigus saada kasu TÜBİTAKi pakutavast projektiteenusest, ja meie akadeemikuid, kes neid oma konsultatsiooniga toetavad.

Günceleme: 21/03/2023 13:48

Sarnased reklaamid