Çambaşı suusakeskus on talvehooajal külaliste poolt üle ujutatud

Cambasi suusakeskuse külaline Akinina Ugradi talvehooajal
Çambaşı suusakeskus on talvehooajal külaliste poolt üle ujutatud

Ordu Kabadüzi linnaosas Çambaşı platool asuv populaarne suusakeskus oli talvehooajal külalistest üle ujutatud. Metropolitan linnapea dr. Mehmet Hilmi Güleri jõupingutustega kodumaal ja välismaal tuntuks saanud Cambaşı suusakeskus pälvis suusahooajal kohalike ja välisturistide suure huviga. Aastaid ordulasi teenindanud Suusakeskus avas president Güleri eestvedamisel tehtud muudatuste ja ümberkujundamistega oma uksed laiale valikule majutuskohtadest kuni mäenõlvadeni välja.

TERVITAMINE KOHALIKE JA VÄLISTURISTE MUGUSE JA KVALITEEDIGA

Çambaşı suusakeskus, kus on kogetud ülevalt alla muutusi, on sel hooajal kodu- ja välisturiste võõrustanud oma mugavuse ja kvaliteediga nagu igal talvehooajal. Keskus, mis on muudetud kohaks, kus lustida saavad kodanikud algajatest elukutseliste sportlasteni, meelitas külalisi ka mitmekülgse talispordiga.

VÄRVITUD FESTIVALIDEGA

Seevastu pealinna linnapea dr. Suusakeskus, mis samuti festivalidest aktiviseerus, teine ​​Mehmet Hilmi Güleri algatatud töö Ordu jaoks, kus sai elada 3 kuud, mitte 12 kuud, oli täis ja ülevoolavalt. Lisaks talispordile nautisid külalised lund täiel rinnal suusakeskuses, mis on ka festivalidest kirev.

AUSTATUD TUHANDED INIMESED

Kaasaegsete majutuspiirkondade, talispordi mitmekesisuse ja ainulaadse looduse iluga jätkuvalt teenindav Suusakeskus on siiani võõrustanud tuhandeid inimesi, kuigi hooaeg pole veel lõppenud.

Günceleme: 15/03/2023 14:54

Sarnased reklaamid