Turvalisuse peadirektoraat värbab 75 instruktorit

Turvalisuse peadirektoraat võtab õppejõude
Turvalisuse peadirektoraat värbab 75 instruktorit

Politseiakadeemia, sisejulgeolekuteaduskonna, kohtuekspertiisi instituudi direktoraadi, liiklusinstituudi direktoraadi, võõrkeelte osakonna ja Erzincani politseikutsekooli (PMYO), İzmir Rüştü Ünsal PMYO, Kastamonu PMYO, Kırıkkale PMYO, PMYO, kohtuekspertiisi instituudi direktoraadi, PMYO Samsun 19 Mayıs PMYO, Sivas PMYO , Aydıni politsei kutseõppekeskus (POMEM) ja Trabzoni martyr Meriç Alemdar POMEM direktoraadid, põhiseaduse artikkel 132, politsei kõrghariduse seadus nr 4652, kõrghariduse seadus nr 2547, kõrghariduse personaliseadus nr. 2914, politseikorralduse seadus nr 3201, riigiseadus nr 657 Meie Akadeemia veebilehel avaldatud riigiteenistujate seaduse ning Politseiakadeemia akadeemilise personali ametisse nimetamise ja edutamise kriteeriumide vastavate artiklite raames. on määratud professoriks (1), professoriks doktoriks (1), lektoriks (59) ja teadusassistendiks (14) Võetakse tööle instruktor. Kogu teabe kuulutuse kohta leiate meie Akadeemia pa.edu.tr.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

Günceleme: 18/03/2023 13:49

Sarnased reklaamid