Kaitsetööstuse meedia tippkohtumine toimub 20. märtsil Ankaras

Kaitsetööstuse meedia tippkohtumine toimub märtsis Ankaras
Kaitsetööstuse meedia tippkohtumine toimub 20. märtsil Ankaras

Kaitsetööstuse meedia tippkohtumine toimub kommunikatsiooni eesistumise eestvedamisel ja kaitsetööstuse eesistumise toetusel 20. märtsil Ankara Technoparkis.

Kaitsetööstuse uurimiskeskuse (SASAM) kirjalikus avalduses anti tippkohtumise kohta järgmine teave:

„Eesmärgiga täita Türgi kaitsetööstuses oluline tühimik ja vajadus, on tippkohtumisel kolm eesmärki. Esimene eesmärk; Eesmärk on koondada kaitsetööstusettevõtete korporatiivsed kommunikatsiooniüksused, kaitsetööstuse ajakirjanduse ja üleriigilise pressi töötajad, võimaldada neil kohtuda, jagada kogemusi ja vahendada mõttevahetust.

Teine eesmärk; Toimuvate paneelide, intervjuude ja töötubadega räägitakse teemadel nagu kaitsetööstuse turunduskommunikatsioon, kaitsetööstuse uudiste panus eksporti ning kaitsetööstuse uudiste hindamine intelligentsuse aspektist.

Kolmas eesmärk; Tippkohtumisel luuakse keskkond, kus kaitsetööstusettevõtted saavad avaldada oma ootusi ajakirjandusele ja ajakirjandus oma ootusi kaitsetööstusettevõtetele. Nende eesmärkidega vahendab tippkohtumine osapooli, et suhelda tervislikumalt ja tagada, et koostatud uudised saavutaksid vajaliku kvaliteedi.

Ettevõtted ja meediaorganisatsioonid, kes soovivad, peavad oma koosolekuid oma stendil ning need, kellel stendi ei ole, B2B jaoks määratud aladel.

Tippkohtumisel osalevad kaitsetööstusettevõtete juhid, ettevõtete kommunikatsiooni- ja äriarendusüksuste ametnikud, üleriigiliste ajakirjandusorganisatsioonide juhid ja töötajad ning kaitsetööstuse sektoris tegutsevate pressiorganisatsioonide esindajad.

Tippkohtumise raames toimuvates paneelides ja intervjuudes, mis toovad kokku kaitsetööstusettevõtete korporatiivse kommunikatsiooni ja äriarenduse üksused, sektoriajakirjanduse ja üleriigilise ajakirjanduse, räägitakse kommunikatsiooni, ettevõtluse arendamise ja ekspordiga seotud olulised teemad. arutletakse kaitsetööstuse kohta.

Günceleme: 18/03/2023 13:58

Sarnased reklaamid