Süleyman Demireli ülikooli haigla võtab vastu 311 lepingulist töötajat

Suleyman Demireli ülikooli haigla
Süleyman Demireli ülikooli haigla

Täiendab 657. juunil 4 ametlikus väljaandes avaldatud lepinguliste töötajate töölevõtmise põhimõtete numbriga 28.06.1978, et asuda tööle Süleyman Demireli ülikooli haigla peadirektoraadis vastavalt riigiteenistujate artikli 16330 lõikele B Seadus nr Artikli 2 lõike b kohaselt värvatakse 2022. aasta KPSS (B) grupi hindejärjestuse alusel kokku 311 lepingulist töötajat järgmistele ametikohtadele (välja arvatud apteekri ametikoht).

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

ÜLDTINGIMUSED
1- täita riigiteenistujate seaduse nr 657 artiklis 48 sätestatud tingimused.

2- Vanaduspensioni või vanaduspensioni saamine ühestki sotsiaalkindlustusasutusest
.
3- sooritama 2022. aasta KPSS (B) grupieksami vastavalt kandidaadi rakendatud ametinimetuse kvalifikatsioonile.

4- erinevate dekreetidega riigiametist vabastamata jätmine.

5- Kui taotlejad lõpetavad lepingu oma institutsioonide poolt teenuslepingu põhimõtete rikkumise tõttu või kui nad lõpetavad lepingu ühepoolselt lepingu tähtaja jooksul, välja arvatud Ministrite Nõukogu otsusega kindlaksmääratud erandid, 657. /A riigiteenistujate seaduse artikkel nr. Neid ei saa asutuste lepingulistel ametikohtadel tööle võtta enne, kui tööle asumise päevast on möödunud üks aasta”. Isegi kui neid, kes leitakse, et nad rikuvad seda sätet, on õigus ametisse nimetada, neid ametisse ei määrata. (Lepingu allkirjastamise etapis nõutakse vastava dokumendi esitamist.)

TAOTLUSVORM, KOHT JA Aeg
1- Taotlused esitatakse veebipõhise avalduse vormis meie ülikooli veebisaidil ikbasvuru.sdu.edu.tr kuni 15. päeval kella 23:59-ni pärast teadaande avaldamist ametlikus väljaandes. Isiklikult või posti teel esitatud avaldusi/taotlusi vastu ei võeta.

2- Kandidaadid alustavad esmalt lepingulise personali värbamise kuulutuse taotlemise protsessi pärast registreerumist veebipõhises kandideerimissüsteemis aadressil ikbasvuru.sdu.edu.tr. Taotlejad on oma veebipõhise avalduse täitnud, kui nad valivad välja kuulutuse numbri, millele nad kandideerida soovivad, laadivad vastavatele väljadele vajalikud dokumendid (haridustunnistus, ärakiri, kontaktandmed jne) ja klõpsavad nuppu "Kandida".

3- Rakendussüsteem kogub õppeteavet automaatselt asjakohaste veebiteenuste kaudu. Kandidaadid, kelle haridusteavet automaatselt ei võeta, peavad oma kinnitatud haridust tõendavad dokumendid ja ärakirjad (bakalaureuse-, assotsieerunud kraad) käsitsi üles laadima taotlussüsteemi nupu "Isiklik-haridusosakond-Lisa haridusteave" kaudu. Kandidaadid, kes taotlevad KPSS P94 skooriga värvatavaid tiitleid, laadivad käsitsi üles oma keskharidust tõendava dokumendi tõestatud koopia, kasutades nuppu „Isiklik haridusosakond – lisa haridusteavet”.

4- Välisriigist saadud diplomite kõrgharidusnõukogu poolt heaks kiidetud vastavustunnistus tuleb üles laadida kandideerimissüsteemi jaotisesse "Isiklik kogemusteave".

5- Kandidaadid peavad kandideerima ainult ühele tiitlile. Kui taotlus esitatakse rohkem kui ühele nimetusele, kehtib esimene taotlus.

6- Õppevideod ikbasvuru.sdu.edu.tr süsteemi registreerumise ja kandideerimise kohta youtube.com/watch?v=zBSszCcjVLg ja youtubeSeda saab vaadata aadressil .com/watch?v=hf70Qp2W3RA.

7- Kui kandidaatide poolt taotletud teave veebipõhises kandideerimissüsteemis on täielikult ja täielikult täidetud, loob süsteem pärast "Kandida" nupu klõpsamist kandideerimise jälgimisnumbri. Selle loodud kandideerimisjälgimisnumbriga on võimalik avaldusi uuendada kandideerimisperioodi jooksul ning kogu vastutus kuulub kandidaatidele (valede/puudulike dokumentide üleslaadimine, erineva lõpetamisega kandideerimine, valekuulutuste taotlemine jne.) algab protsess. . Isegi kui nad on ametisse määratud, tühistatakse nende kohtumised. Kui meie asutus on neile tasu maksnud, siis see tasu kompenseeritakse koos seadusjärgse intressiga.

Günceleme: 17/03/2023 11:24

Sarnased reklaamid