Kocaeli trammisõidukite ostupakkumine Bozankaya Inc. Võitis

Kocaeli trammisõidukite ostupakkumine Bozankaya A Ş Võitis
Kocaeli trammisõidukite ostupakkumine Bozankaya Inc. Võitis

Hanke 10 trammisõiduki kohta, mille pakkus välja Kocaeli pealinna omavalitsus, pakkumisega 697 miljonit TL. Bozankaya Inc. võitis. Täna (neljapäeval, 27. aprillil) sõlmiti Metropolitani ja ettevõtte vahel leping. Töövõtja tarnib uued trammid pealinna omavalitsusele 540 päeva jooksul.

TOODETUD UUSIMA TEHNOLOOGIAGA

Trammid, mis on toodetud kodumaise tehnoloogiaga, mis pakub kodanikele transpordil mugavust, Bozankayatootmiskeskus Ankara Sincani 1. organiseeritud tööstustsoonis. Kaasaegsed trammid, mis on ligikaudu 33 meetri pikkused, mahutavad 298 inimest. Kui istuvate reisijate arv on 66, siis seisvate reisijate arv on 232. Tehnoloogiliste uuenduste kohaselt projekteeritud sõidukite struktuur toodetakse viisil, mis minimeerib hooldus- ja remondikulusid.

SEE SOBIB KOCAELİ AJALUGU

Spetsiaalselt Kocaeli jaoks toodetud trammipark, mis koosneb kokku 10 sõidukist, projekteeritakse linna ajaloolist faktuuri ja linna üldilmet arvestades. Kõik sõiduki osad on moodulstruktuuris, mida saab minimaalse ajaga lihtsalt vahetada. Tramme hakatakse tootma vastavalt riiklikele ja rahvusvahelistele emissiooni- ja mürataseme standarditele.

TEENUST PAKUTAKSE 16 PEATUSEGA

Teisest küljest jõudis Akçaray trammiliin Kuruçeşme etapiga 10 tuhande 212-meetrise topeltliinini. Koos 3-kilomeetrise üherealise laopinnaga ulatus trammi üherealine pikkus 23,4 kilomeetrini. Kuruçeşme jaamaga suurenes peatuste arv 16-ni.

📩 27/04/2023 16:00