Kes oli see kuulsus, kes kannab kõige paremini bikiine?

Kuulsus, kes kannab kõige paremini bikiine
Kuulsus, kes kannab kõige paremini bikiine

Girls Asking viis läbi küsitluse Türgi suurima veebipõhiste küsimuste ja vastuste saidi kogukonna kohta, et rahuldada uudishimu kuulsuste bikiinipooside vastu kuumadel suvepäevadel. "Milline kuulsus kannab teie arvates bikiine kõige paremini?" Sellel vaidlusalusel küsitlusel, kus hääletas kokku 8737 inimest, võistlesid oma kauni ja vormis kehaga silma paistnud kuulsused.

Kuulsused, kes säravad kuumadel suvepäevadel, kui päike heldelt soojendab, oma ilu ja graatsilisusega, muutsid suvehooaja puhkusepooside ja sobivate vormidega veelgi maagilisemaks, värvides samal ajal oma sotsiaalmeedia vooge.

Girls Asks kogus küsitluses kokku kuulsad kaunitarid, kes rõõmustavad silmi ja südant ning kandideerisid kogukonna häältele, et määrata "Bikiinides kuulsus".

Milline kuulsus kannab oma kauni kehaehitusega bikiine kõige paremini?

Kui küsitluses osalenud 7 erilist kuulsust tõmbasid tähelepanu oma paeluvate bikiinipoosidega, mis muutsid sotsiaalmeedia taeva, siis Afra Saraçoğlu võitis hääletuse tulemusel tiitli "Bikiini kandv kuulsus".

Uuringu tulemuste kohaselt sai Afra Saraçoğlu enim hääli 29% naistest ja 31% meestest, 26% häältest ning tuli esikohale.

Teise koha sai Hande Erçel 22% häältega, kolmandaks Serenay Sarıkaya 18% häältest. Edetabeli lõpetas Sıla Türkoğlu 12%, Demet Özdemir 8%, Dilan Çiçek Deniz 6% ja Ayça Ayşin Turan 5%.

GirlsAsking Afra Saraçoğlu, kes muutis sotsiaalmeedia paradiisiks ja hindas 7 erilise kuulsuse bikiinipoose, valis Afra Saraçoğlu!

Kuigi edukate ja kaunite kandidaatide vahel on üsna keeruline valida, teeb iga kandidaat suvehooaja veelgi erilisemaks oma stiili ja iluga, õnnitlen küsitluse võitjat Afra Saraçoğlut ja tänan kõiki kandidaate, kes meie silmad rõõmustasid. ja südamed.

Küsitluse tulemused:

  1. Afra Saracoglu 29%
  2. Hande Ercel 22%
  3. Serenay Sarikaya 18%
  4. Sila Turkoglu 12%
  5. Demet Ozdemir 8%
  6. Dilan Cicek Deniz 6%
  7. Ayça Ayşin Turan 5%

📩 04/08/2023 14:27