Alfa Romeo jätkab oma kasvu Türgis

Alfa Romeo jätkab Türgis kasvu
Alfa Romeo jätkab Türgis kasvu

Alfa Romeo saavutas 2023. aasta esimese 8 kuuga edukaid äritulemusi. Tugevdades oma edu Tonale panusega, mis sümboliseerib kaubamärgi ümberkujundamist, kasvas Alfa Romeo Türgi turul mullusega võrreldes 11 korda.

Alfa Romeo jätkab oma kasvu Türgis. Kuigi bränd kasvab Türgis 2023. aasta esimese 8 kuuga võrreldes eelmise aastaga 11 korda; Tonale on jätkuvalt 5 eelistatuima mudeli hulgas Premium Compact SUV-klassis. Türgis iga päevaga eduprotsenti tõstev ja Alfa Romeo austajatele uusi lisav bränd valmistub septembris kehtima hakkava erikampaaniaga pakkuma ahvatlevaid võimalusi neile, kes soovivad endale Alfa Romeot.

Alfa Romeo

Septembrikuu erisoodustused ja vahetustoetus

Ahvatlevaid ostuvõimalusi pakub Alfa Romeo, mis ei ole eelmisest kuust oma tootevalikus olevate mudelite hindu muutnud. Alfa Romeo pakub kogu septembri jooksul Stelvio ja Giulia piirkondades sularahasoodustuse kampaaniat ja vahetustuge või sularaha allahindluste kampaaniat ja krediidikampaaniat.

200 tuhat TL sularahasoodustust uuenenud Stelvio ja Giulia mudelitele, mis alustasid müüki Türgis märtsis, 150 tuhat TL vahetustoetust olenevalt eelistusest või Koç Fiat Crediti intressiga laenukampaania "400 kuud 12 tuhat TL, 0,99 protsenti". on olemas.

Sel kuul käivitatakse spetsiaalselt Alfa Romeo austajatele, kes soovivad valida Tonale'i, "paketikampaania". Kampaania raames kingitakse vastav pakett sõidukitele, mis on varustatud Driving Assistance Packi, Katuseluugi ja Katuseluuk+Juhiabipaketiga. Lisaks olenevalt vajadusest laenukampaania intressiga "400 protsenti 12 kuuks 0,99 tuhat TL" või; Saate kasu 150 tuhande TL vahetustoetusest.

Alfa Romeo

📩 16/09/2023 12:08