Uue Hyundai Kona Electricu tootmine on alanud

Uus Hyundai Kona Electric ()
Uus Hyundai Kona Electric ()

Hyundai alustas uue Kona Electricu tootmist Tšehhi Vabariigis asuvas Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) tehases.

HMMC plaanib esimesel aastal toota 21 tuhat Kona Electricut. Selle arendusega jätkab Hyundai tööd oma eesmärgi nimel müüa 2035. aastaks Euroopas ainult saastevabasid sõidukeid.

Teise põlvkonna Kona pakub EV-versiooniga jätkuvalt oma klassi juhtivat tootevalikut täiustatud ohutus- ja mugavusfunktsioonidega. Lisaks sellele uuele mudelile toob Hyundai 2030. aastaks turule ka 11 uut Hyundai EV mudelit.

Hyundai näitab jätkuvalt oma pühendumust oma klientidele üle Euroopa, valmistades Euroopas. Lõuna-Koreas Hyundai Ulsani tehases toodetud esimese põlvkonna Kona Electric on nüüd uue mudeliga strateegiliselt viidud Euroopas asuvasse tehasesse. See strateegiline otsus lühendab oluliselt Euroopa klientide tarneaegu.

Uus Hyundai Kona Electric

HMMC ekspordib Kona Electricu mudelit enam kui 40 riiki, sealhulgas Türki. Kona Elektriku tootmismaht, mis moodustab 15 protsenti objekti kogutoodangust, kasvab aastatega. Hyundai Kona Elektriku kohtumine Türgi tarbijatega toimub aasta viimases kvartalis.

Uus Hyundai Kona Electric ()

📩 16/09/2023 12:35