Erciyesi termilise turismi puurimistööd jätkuvad

Erciyesi termilise turismi puurimistööd jätkuvad
Erciyesi termilise turismi puurimistööd jätkuvad

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç tegi Erciyese geotermilise puurimisalal uuringuid, mis viidi läbi uuringute raames, et muuta Erciyesi mägi tuntuks soojusturismi poolest ja hinnata seda potentsiaali. Erciyes, kus sooja vett saab 385 meetri kõrguselt, on tehniliste andmete valguses uueks eesmärgiks määratud 420 meetrit ning plaanitakse jõuda sooja veeni kõrgema temperatuuri ja suurema vooluhulgaga.

Samal ajal kui pealinna omavalitsus jätkab katkematult kuuma vee puurimistöid, et suurendada Erciyesi potentsiaali ja muuta see tõmbekeskuseks, mida saab kasutada 12 kuud, ütles suurlinna linnapea dr. Memduh Büyükkılıç kontrollis selles kontekstis tehtud töid kohapeal.

Tehnilise visiidi ajal linnapea Büyükkılıçi, pealinna omavalitsuse asepeasekretäri ja Erciyes A.Ş. Teda saatsid direktorite nõukogu esimees Hamdi Elcuman, asekantsler Ali Hasdal ja Mustafa Türkmen ning osakonnajuhatajad.

“ERCIYES SUUSAKESKUS ON MEIE UHKUS”

Büyükkılıç, kes sai viimase olukorra kohta teavet põllumajandusteenuste osakonna juhatajalt Duran Safrantılt ja ametivõimudelt, soovis piirkonnas töötavatele töötajatele mugavust.

Linnapea Büyükkılıç ütles oma avalduses: "Erciyese suusakeskus on meie uhkus, see on maailmatasemel keskus. «Selle krooniks jätkame usinalt soojaveetööde kallal mõistmist, mis annab ka lootusekiirt,» sõnas ta.

„UURING, MIS ANNAB MEIE ERCİYESSE SUURIMA PANUSE”

Linnapea Büyükkılıç ütles, et esialgsed andmed näitavad, et termaalvee uuringud annavad positiivse tulemuse: "Jätkame oma tööd selle edasise selgitamise ja järelduse nimel. Loodan, et see töö, mis annab meie Erciyesile suurima panuse, annab sellise tulemuse, nagu me loodame. Loodame, et meie hotellides on termilised rajatised, et ka suvel teenust pakkuda. Õnnitlused tehtud töö puhul. "Samuti täname meie Korusu firmat, Kayseri uhkust nende tööde teostamise eest," ütles ta.

Büyükkılıç rõhutas, et piirkonnas on jõutud sooja veeni, kuid tehniliselt pole tööd veel lõpetatud ja ütles: "Soe vesi on jõutud, see on veelgi allapoole läinud, oleme näinud, et kõik võtsid selle rõõmuga vastu, kuid töö mis tehniliselt toob kaasa soovitud viisi, pole veel lõpule viidud. «Loodame ja usume, et oleme õnnelikud,» sõnas ta.

📩 13/09/2023 13:45