Hea uudis tasustatud õpetajate ja meisterõpetajate palgatõusust

Hea uudis tasustatud õpetajate ja meisterõpetajate palgatõusust
Hea uudis tasustatud õpetajate ja meisterõpetajate palgatõusust

President Recep Tayyip Erdoğan teatas, et palgaliste õpetajate ja magistriõppejõudude tunnitasusid tõstetakse täiendavalt ligikaudu 25 protsenti ning kraadiõppe üliõpilaste stipendiume välisvaluutas 26-27 protsenti.

President Erdoğan ütles: "Me määrasime ametisse 80 protsenti praegu töötavatest õpetajatest. Lisaks rekordarvule vastuvõttude rakendasime õpetaja kutseseaduse ning andsime oma õpetajatele täiendavaid rahalisi ja majanduslikke õigusi. Nüüd astume täiendava õppemaksu eest sammu meie meisterõpetajate ja meie ministeeriumiga seotud ametlikes õppeasutustes töötavate inimeste poole. Tõstame nende vendade tunnitasu lisatunnitasu ligikaudu 25 protsenti. Seega tõstame 2023. aastal kuupalka 91 protsenti. Samuti suurendame oma kraadiõppurite stipendiume National Educationi stipendiumidega erineva määraga, sõltuvalt nende riikide tingimustest, kus nad õpivad. Oleme teinud välisvaluutas stipendiumide keskmise kasvu umbes 26-27 protsenti. Loodan, et meie mõlema hea uudis on kasulik. ütles.

📩 15/09/2023 13:00