Izmiti lahe põhjamuda puhastamise projekt sai valitsusvälistelt organisatsioonidelt täielikud hinded

Izmiti lahe põhjamuda puhastamise projekt sai valitsusvälistelt organisatsioonidelt täielikud hinded
Izmiti lahe põhjamuda puhastamise projekt sai valitsusvälistelt organisatsioonidelt täielikud hinded

Erinevad organisatsioonid külastavad jätkuvalt Kocaeli linnavalitsuse Izmit Bay Bottom Sludge Cleaning projekti, mis on üks Türgi suurimaid keskkonnaprojekte. Sellega seoses uurisid Kocaeli vabatahtlikud kultuuriorganisatsioonid ja valitsusväliste organisatsioonide liikmed Kocaeli erinevatest osadest põhjamuda projekti. Projekti kohta teavet saanud ja ehitusplatsi külastanud valitsusväliste organisatsioonide esindajad ja kodanikud ütlesid: "Pealinna omavalitsus on algatanud projekti, mis ei päästa mitte ainult Izmiti lahte, vaid ka Marmara merd. "Tahame, et siin tehtav töö oleks Türgile eeskujuks," sõnas ta.

NAD TUTVUSTASID PROJEKTI ALA

Projekti Bottom Mud uurimised, mis kestsid kokku 3 päeva ja millest võtsid osa vabaühenduste liikmed erinevatest linnaosadest, algasid esitlusega Izmiti vanas messipiirkonnas asuvas Kodanikuühiskonna Keskuses. Ettekande raames andis osalejatele teavet projekti kohta keskkonnakaitse ja kontrolli osakonna juhataja Mesut Önem. Kontrollide raames tulid ehitusplatsile Kocaeli Vabatahtlike Kultuuriorganisatsioonide liikmed, kes said infot tehtud tööde ja projekti kohta. Pressi- ja avalike suhete osakonna, valitsusväliste organisatsioonidega suhete osakonna ning keskkonnakaitse ja -kontrolli osakonna korraldatud korralduse raames anti üksikasjalikku teavet ehitusplatsil tahvlil oleva protsessi vooskeemi kaudu, mis puudutab Izmit Bay Bottom Sludge Cleaning projekt ja seejärel koguti muda kokku Vastati küsimustele veetustamise valdkonnas.

📩 17/09/2023 11:12