Koduhoolduse abi deponeeritud kontodele

Koduhoolduse abi deponeeritud kontodele
Koduhoolduse abi deponeeritud kontodele

Pere- ja sotsiaalteenuste minister Mahinur Özdemir Göktaş teatas, et nad on sel kuul deponeerinud kontodele kokku 2.8 miljardit TL koduhooldusabi, et pakkuda majanduslikku toetust täielikult ülalpeetavatele hooldust vajavatele kodanikele ja nende peredele.

Minister Mahinur Özdemir Göktaş tuletas meelde, et Koduhooldusabi, üks olulisemaid ministeeriumi pakutavaid perekeskse hooldusteenuse mudeleid, käivitati 2006. aastal eesmärgiga toetada puuetega inimesi eelkõige koos peredega. Göktaş märkis, et koduhoolduse abiga kaitstakse perekonna terviklikkust, toetades kodanikke, kes hoolitsevad oma täielikult ülalpeetavate hooldust vajavate sugulaste eest.

Minister Göktaş ütles, et koduhooldusabi raames makstakse igakuiselt 5.097 liiri abisaaja kohta: „Sel kuul kandsime kokku 2.8 miljardit liidrit koduhooldusabi täielikult ülalpeetavate kodanike ja nende hooldust vajavate perede kontodele. . Praegu saab koduhooldusabi 566 tuhat kodanikku. Oma Türgi sajandi visiooni raames peame ministeeriumina väga oluliseks, et õigustepõhine sotsiaalabi puudevaldkonnas oleks jätkusuutlik ja läbipaistva arusaamaga. Selles kontekstis jõuame jätkuvalt iga ühiskonnaliikmeni terviklike ja õiglaste sotsiaalteenuste mudelitega, mille oleme välja töötanud oma nägemuse raames kedagi maha jätvast ühiskonnast. "Loodan, et maksed on kasulikud kõigile meie puuetega kodanikele ja nende peredele." Ta kasutas oma väljendeid.

📩 14/09/2023 13:43