Kuulsa saatejuhi Kenan Işıki viimase olukorra kohta on avaldatud avaldus

Kuulsa saatejuhi Kenan Işıki viimase olukorra kohta on avaldatud avaldus
Kuulsa saatejuhi Kenan Işıki viimase olukorra kohta on avaldatud avaldus

Kuulus saatejuht Kenan Işık haigestus 9 aastat tagasi jõusaalis, kus ta käis, kaotas tasakaalu ja lõi pea ära. Tema parim sõber teatas Işıki viimasest seisundist, kes on sellest ajast peale koomas ellujäämise nimel vaeva näinud.

Türgi näitleja, saatejuht, endine ajakirjanik ja endine peauudiste saatejuht Kenan Işık haigestus 9 aastat tagasi jõusaalis, kus ta käis, kaotas tasakaalu ja lõi selle tagajärjel pea ära. Haiglasse viidud Işık elas üle neli tundi kestnud operatsiooni ja tema elu oli väljaspool ohtu, kuid ta langes koomasse ja oli teadvuseta.

Kunstniku viimane seisund, kelle ravi on kestnud 9 aastat, oli üsna kurioosne. Ehkki aeg-ajalt Kenan Işıki surma kohta ilmunud uudised ja postitused, mis tema surma kohta ilmusid, tekitasid tema peres mässu, tulid kurvad uudised tema sugulastelt.

Seisukord Stabiilne

Teadvuseta elava Kenan Işıki perelt ja sõpradelt tuli uus avaldus. Teatati, et kunstniku füüsilises vormis muutusi ei toimunud.

Işıki sõber Ozan Zeybek ütles oma avalduses: "Tema eest hoolitsetakse väga hästi. Nii tunnete te Kenan Işıki. Ta ajab iga päev habet ja võtab toidulisandeid. Haiglasse sattunud patsientidel tekivad sageli haavad ja kaalulangus. Kuid Kenan Işık on täpselt selline, nagu me ta jätsime. Selle eest on väga hästi hoolitsetud. Nii nagu mäletatakse. "Perekond hoolitseb tema eest väga hästi," ütles ta.

Beril Işık ütles ka: "Sellest ajast ei ole Kenani olukorras olulisi muutusi toimunud."

📩 11/09/2023 14:48