Metro Istanbuli suvekooli lõpetas 383 last

trükk
trükk

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) üks tütarettevõtetest Metro Istanbul lõpetas Metro Istanbuli suvekooli, mille korraldas tänavu teist korda IMM-i suvetegevuste raames. Tseremoonial said tunnistused 383 last, kes osalesid suvel Metro Istanbuli Esenleri ülikoolilinnakus toimunud programmis.

Türgi suurim linnaraudteesüsteemi operaator Metro Istanbul korraldas IMM-i suvetegevuste raames 10. juulist 1. septembrini Esenleri ülikoolilinnakus teise Metro Istanbuli suvekooli programmi.

Suvel; 383 last osales robotkodeerimise, aikido, kergejõustiku, multifilmi, koomiksi õpitoas, taaskasutustöötoas, tuleteadlikkuse koolitusel, sulgpallis, võrkpallis, korvpallis, M-Farmeris, Teadusbussis ja laste õiguste koolitustel, IBB Prof. Dr. Tunnistused sai ta kätte Adem Baştürki kultuurikeskuses toimunud tseremoonial.

"Jõudsime 24 lapseni 383 piirkonnast"

Meenutades, et Istanbuli metroo peadirektor Dr. Özgür Soy ütles: "Me pole kunagi näinud, et Metro Istanbul oleks piirdunud ainult transporditeenustega. Tahtsime jagada oma võimalusi naabritega ja avasime Istanbuli elanikele oma ülikoolilinnakute uksed, mis näisid väljastpoolt nelja seinaga ümbritsetud. See äratas oodatust rohkem tähelepanu ja jõudsime Metro Istanbuli suvekoolis, mille korraldasime sel aastal teist korda IMM-i suveürituste raames, 24 lapseni 383 ringkonnast, nii et nüüd oleme Esenlerist kaugemale jõudnud. Oleme õnnelikud, kui oleme andnud väikese panuse oma emadele, isadele ja lastele. Meie laste naeratava näo nägemine on kõike väärt. Jätkame vabaõhukinopäevadega kohtumist kõigi oma kodanikega 7-70 ning laste ja nende vanematega semestrivaheajal korraldatavate semestritegevustega jätkame kohtumist oma ülikoolilinnakutes.

"Metro Istanbuli suvekool on üks parimaid töid, mida oleme teinud meie presidendi Ekremi antud visiooniga"

Soy ütles, et Metro Istanbuli suvekool, mis sel aastal toimus teist korda, toimus intensiivse osavõtuga:
“Täna siin oma laste õnnelikuna nägemine andis meile suurt õnne ja energiat. Vastavalt visioonile, mille meie president Ekrem meile andis, ei näe me kunagi neid kohti, neid positsioone, neid kohti enda omana. Me mäletame iga minut, et oleme rahva poolt valitud ja oleme missioonil rahvast teenida. Üks parimaid asju, mida selle visiooniga tegime, oli Metro Istanbuli suvekool. Täname toetuse eest IMM tuletõrjeosakonda, sotsiaalteenuste osakonda, noorte- ja spordidirektoraati, Istanbuli instituuti İSMEK ja İSTAÇit, kes ei jätnud meid selle programmi korraldamisel rahule. "Soovime tänada koolijuhte, kellega nende organisatsioonide korraldamisel algusest lõpuni koos töötasime, ja kõiki meeskonnakaaslasi, kes panustasid suvekooli programmi, et meie lastel oleks unustamatu suvi."

Kokku anti 41 tundi koolitust 300 juhendajaga

“Metro Istanbuli suvekooli” programmis, milles osalesid 2-4 ja 7-10 vanuserühmad, mis koosnesid 11 õppeperioodist, igaüks 14 nädalat; Anti robotkodeerimine, aikido, kergejõustik, multika, koomiksitöötuba, taaskasutustöötuba, tuleteadlikkuse koolitus, sulgpall, võrkpall, korvpall, M-farmer, teadusbuss ja laste õiguste koolitus. Metro Istanbuli suvekoolis anti suve jooksul kokku 41 tundi koolitust, kus 14 treeneriga koostati 300 erinevat programmi. Samal ajal kui nende lapsed osalesid lõbusates ja harivates tegevustes, soovisid vanemad osaleda erinevates meie korraldatud kunsti- ja haridusprogrammides.

📩 10/09/2023 13:26