Türgi 60. lennujaam avatakse 2023. aasta lõpus

Türgi lennujaam avatakse aasta lõpus
Türgi lennujaam avatakse aasta lõpus

Gümüşhane kuberner Alper Tanrısever ütles, et pealisehitisetööd jätkuvad Gümüşhane-Bayburti lennujaamas, mille aastane läbilaskevõime on 60 miljonit reisijat ja mis on Türgi 2. lennujaam, kui see kavandatud kuupäeval valmib.

Köse linnaosa visiidi raames inspekteeris kuberner Tanrısever koos Köse ringkonnakuberner Hakan Öznay, Köse linnapea Turgay Kesleri ja teiste protokolliliikmetega Gümüşhane-Bayburti lennujaama, mille aluse pani aastal tollane peaminister Binali Yıldırım. 2018. aasta.

Lennujaama kontrolli juht Bilal Timur ütles kuberner Tanrıseverile ja teda saatvale delegatsioonile töökohal teavet andes, et projekti lennuraja pikkus on rahvusvaheliste standardite järgi 3 tuhat meetrit, nende lennuraja pikkus on sama kui teistel piirkonna lennujaamadel ning et terminalihoone ja muud rajatised ehitati suutlikkusega teenindada 2 miljonit reisijat aastas.

Kuberner Tanrısever, kes tegi pärast alade ülevaatamist ajakirjanikele avalduse Gümüşhane-Bayburti lennujaamas, kus on valminud maandumisrada, perroon ja infrastruktuur ning järgmisel aastal on plaanis lõpetada pealisehitustööd ning teha esimene lend. kus töö pooleli, ütles, et taotleb teedeministeeriumilt lennujaama ühendustee puudutavate puuduste ja väiksemate muudatuste tegemist.

📩 16/09/2023 11:19