Istanbuli linnaliinide talvetariifid hakkavad kehtima 18. septembril

Istanbuli linnaliinide talvetariifid hakkavad kehtima septembris
Istanbuli linnaliinide talvetariifid hakkavad kehtima septembris

Istanbuli suurlinna omavalitsuse (IMM) tütarettevõttes Şehir Hatlarıs lõppevad suvetariifid ja talvetariifidele minnakse üle 18. septembrist. Talvises graafikus, mis kestab 16. juunini, on planeeritud keskmiselt 934 lendu päevas.

Sarıyer-Beykozi ja Rumeli Kavağı-Eminönü liinide lennuplaanides on muudatusi. Küçüksu-Beşiktaş-, mis on ka suvegraafikusKabataş Liinile lisatakse Kanlıca peatus.

Bosporuse ringreis jätkub talvises kavas

Şehir Hatları AŞ korraldatud Bosporuse tuurid toimuvad ka edaspidi talvises ajakavas. Reisijad naudivad Bosporuse väina igal aastaajal pika Bosporuse tuuri ja lühikese Bosporuse tuuriga. Mõlemad, eelkõige turistide tähelepanu pälvivad ekskursioonid korraldatakse kord päevas.

Talvise sõiduplaani brošüüri saab tutvuda City Liinide muulide kaudu.

Ajavahemikus 18. september 2023 kuni 16. juuni 2024 rakenduva talvetariifi bukletiga saab tutvuda City Linesi muulide juures. Ajakavale on võimalik ligi pääseda ka City Liinide veebilehe, mobiilirakenduse, sotsiaalmeedia kontode ja Alo 153 White Desk infotelefoni kaudu.

📩 16/09/2023 13:10