Refahiye Erzincani riigiteed uuendatakse

Refahiye Erzincani riigiteed uuendatakse
Refahiye Erzincani riigiteed uuendatakse

Kiirteede peadirektor Ahmet Gülşen külastas laupäeval, 16. septembril Sivase 16. piirkondlikku direktoraati ja tutvus Refahiye-Erzincani riigimaanteel ja Sivas-Hafik-Zara riigimaanteel käimasolevate töödega. Refahiye-Erzincan State Road, mis on oluline, kuna see asub riigimaantee D-100 marsruudil, mis läbib Türgit ida-lääne suunas, teenindab praegu liiklust bituumeniga kuuma seguga kaetud jagatud maanteede standardil. Teenistuse taset hoitakse tee pealisehituse renoveerimistöödega, kuid kiire ja hõlbus ligipääs ning ohutu ja mugav transport on tagatud 8 astmelise ristmikuga.

Riigimaantee D-200 teljel bituumense kuumsegukattega liigendatud maanteena transporti võimaldaval Sivas-Hafik-Zara riigimaanteel tuvastatud deformatsioonid on teostatavate töödega likvideerimisel.)

📩 17/09/2023 12:32