HOWL Espor sai GAMEON VALORANT turniiri meistriks

HOWL Esports sai GAMEON VALORANT turniiri meistriks
HOWL Esports sai GAMEON VALORANT turniiri meistriks

Laupäeval, 16. septembril peetud 'Suure finaaliga' lõppes Türk Telekomi kaubamärgi GAMEON korraldatav turniir GAMEON VALORANT, mis tugevdab mänguökosüsteemi interneti ja erinevate võimalustega. HOWL Espor tuli meistriks pärast Galatasaray Espori 250:3 alistamist turniiri finaalis, mis oli tunnistajaks põnevatele kohtumistele 1 meeskonna vahel.

Türgis mängule ja mängijatele vajaliku tehnoloogia omanik Türk Telekom GAMEON panustab oma uuendustega jätkuvalt mängu ökosüsteemi. GAMEON VALORANT GAMEON korraldatud turniir äratas suurt tähelepanu. Kokku võistles turniiril ägedalt 1500 võistkonda, kuhu kandideeris üle 250 mängija, sealhulgas avatud kvalifikatsioonid. Kaks lahtist kvalifikatsiooni läbinud meeskonnad pääsesid grupifaasi. Võistkonnad Galatasaray Espor, 2L8, HOWL Espor ja Ranked Demons edestasid oma vastaseid alagrupifaasis ja pääsesid poolfinaali. Olles poolfinaalis alistanud rivaalid 2L8 ja Ranked Demons, läksid Galatasaray Espor ja HOWL Espor vastamisi ESA Espor Arenal füüsiliselt peetavas finaalis. Alistades ägedas konkurentsis Galatasaray Espori 3:1, tuli meistriks HOWL Espor. Sajad mängijad, kes jälgisid ESA Esports Arenal peetud võistlusmatši, kogesid suurt elevust.

Turniiri elevus voolas lavalt kaugemale

GAMEON VALORANT turniiri suures finaalis toimunud eriüritused suurendasid mängijate vaatamisrõõmu. Osalejad, kes said Fire Flux Esports meeskonna mängija Wo0tiga 1v1 turniiri võimalusest ainulaadse kogemuse, veetsid terve päeva mõnusalt aega üllatuskingituste ja paljude muude tegevustega. Turniiri võitjameeskonnad võitsid auhindu kokku 200 tuhat TL. GAMEON, mis lisab Türgi mängude ökosüsteemile ja mängijatele oma tehtud töödega suurt väärtust, jätkab jõupingutusi, et tuua mängijad ja mängijad kokku uutel turniiridel.

📩 17/09/2023 11:30