6 pakkumist Alikahya staadioni trammiliini pakkumisele

Alikahya staadioni trammiliini pakkumine
Alikahya staadioni trammiliini pakkumine

10. juulil Kocaeli pealinna omavalitsuse korraldatud trammiliini hange tühistati 18. augustil, kui tuvastati, et ettevõttelt nõutud dokumentides on rikutud seadusandlust. Alikahya staadioni trammiliini jaoks korraldati uus hange elektroonilisel pakkumisel. Pakkumise tegid 3 ettevõtet, sealhulgas 3 eelkvalifitseerimise hankel kvalifitseeritud ettevõtet ja 6 eelkvalifitseerimata ettevõtet. Sigma İnş tegi põhiteenindushoone hankesaalis toimunud hankel madalaima pakkumise. ja Emre Ray Enerji partnerlus oli 787.627.265,77 XNUMX XNUMX TL. Ettevõtete pakkumisi hinnatakse pärast hankekomisjoni läbivaatamist.

3,8 KILOMEETRILE TRAMMILIINILE

Hanke võitnud firma alustab tööd piirkonnas bussijaamast, mis on praegu viimane peatus, kuni staadionini. 3,8 kilomeetri pikkune liin kavandati koosnema 6 peatusest. Projekti valmimisega leeveneb piirkonna liiklusvoog ja mugavamaks muutub ühistransport.

6 peaks looma

Uus liin algab bussijaama depoo piirkonnast ja lõpeb lähimas punktis Iseseisvuse tänaval. 3,8 kilomeetri pikkune liin koosneb 6 peatusest. Liini esimene peatus; Feneri tänava ja Sultan Murati tänava ristmikul on teine ​​peatus Fatma Seher Hanım, kus tänav ristub İbni Sina tänavaga, kolmas peatus on Sakıp Sabancı tänaval ristmikul Fenerli tänavaga, neljas peatus on Sakıp Sabancı. Tänav, ristmikul Nar Çiçeği tänavaga, viies peatus on Independence Yunus Emre tänava ristmikul on kuues peatus Independence Streeti lõpus.

HAKKUMISEL OSALEVAD ETTEVÕTTED

  1. Ziveri miinused. 1. 500.000.000.00 XNUMX XNUMX TL
  2. Nurol Ehitus 1.197.999.146,87 XNUMX XNUMX XNUMX TL
  3. Dillingham Ehitus 1. 039.499.134,72 XNUMX XNUMX TL
  4. AKM Yapı- KCT Yol Yapı İnş. 969.708.506.00 XNUMX XNUMX TL
  5. TEB Enerji -Bolkır İnş. 833.333.000.00 TL
  6. Sigma İnş.-Emre Ray Energy 787.627.265,77 XNUMX XNUMX TL

Producing Women Festival Denizlis toimub 19.-21

3.-19.-20 toimub Denizli pealinna omavalitsuse poolt kolmandat korda toimuv Metropolitan Producing Women Festival. Need, kes soovivad oma peremajandusse panustada, eksponeerides oma käsitööna valminud tooteid [More ...]

Hiina otsustas viisatasusid 25 protsenti alandada

Hiina välisministeeriumi konsulaarasjade osakonna avalduses teatati, et Hiinasse sisenemise viisatasusid on järk-järgult alandatud. Avalduse kohaselt klassifitseeritakse COVID-19 alates 8. jaanuarist "A-kategooriaks". [More ...]

Hiina avalikustab tegevuskava õhukvaliteedi parandamiseks

Hiina riiginõukogu avalikustas õhukvaliteedi parandamise tegevuskava osana riigi jõupingutustest edendada kvaliteetset majandusarengut. Plaan soodustab rohelise tööstuse üleminekuid [More ...]

Erkileti puiestee saab uuendatud tee, mille väärtus on 15 miljonit TL

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç annab pealike palvel kohe juhiseid ja annab majanduselu lõpetanud Erkileti puiesteele 15 miljoni TL väärtuses uuendatud tee. Erkilet [More ...]

Ideid, mis kujundavad raamatukogude tulevikku, arutatakse Ankaras

Türgi esimest raamatukogunduse valdkonna ideemaratoni korraldab kultuuri- ja turismiministeerium Ankaras 11.-12. Ministeeriumi, raamatukogude ja väljaannete peadirektoraadi avalduse kohaselt [More ...]

25 miljonit TL toetus Punaselt Poolkuult maavärina ohvritele

607 Kahramanmaraşi maavärinatest mõjutatud kaupmeest said kasu Punase Poolkuu kaupmeeste toetusprojektist, mis pakub rahalist abi väikekaupmeestele ja võimaldab neil oma töökohad taasaktiveerida. Maavärinapiirkonna linnades [More ...]

Ujumiskoolitus 7 tuhandele 500 õpilasele Konyas

Alanud on Konya pealinna omavalitsuse poolt läbiviidud projekti "Keegi, kes ei oska ujuda" kolmas koolitusperiood. Konya pealinna linnapea Uğur İbrahim Altay ütles: "Esimeses etapis Meram, Karatay, Çumra, [More ...]

AOÇ naisühistud toetavad põllumehi, müües tooteid ilma vahendajateta

Põllumajandus- ja metsandusminister İbrahim Yumaklı müüb lõpptarbijale Atatürk Forest Farmi (AOÇ) asutatud naisühistute ja liitude toodetud tooteid põllumajandus- ja metsandusministeeriumi loal. [More ...]

Maalihe Zonguldakis: varemete alla on lõksus inimesi

Katastroofide ja hädaolukordade lahendamise (AFAD) eesistumine teatas, et Zonguldakis varises maalihke tõttu kokku kahekorruseline maja. AFADi avalduses kella 20.00:XNUMX paiku Asma naabruses Tulubaüstü [More ...]

Liikide loendamise üritus toimus Ormanyas, kus osales 113 erinevat liiki

Kocaeli pealinna omavalitsuse korraldatud kodanikuteadusüritus "Tür Say" toimus Ormanyas. Sündmusel, mida tuntakse kui Bioblitz ja Türgis nimega Tür Say, on piirkonna taimestik ja loomastik [More ...]

750 TL haridusabi Istanbuli linnavalitsuselt Istanbuli õpilastele

Sel aastal toetab IMM Istanbuli lapsi, kes saavad hariduse alg- ja gümnaasiumiastmes. Sel aastal saab õppetoetust "Nii sina loed" kasu 83 tuhat last. [More ...]

Izmiris toimunud maavärina elusümpoosion

"Living with Earthquake Symposium" toimus koostöös Izmiri linnavalitsuse, Izmiri linnavolikogu ja TMMOB Arhitektide Koja Izmiri filiaaliga. Sümpoosioni väljundid koondatakse raamatusse ning antakse juhiseid asjakohastele asutustele ja organisatsioonidele. [More ...]
tehtud :8
tehtud :8