Mälestati näitlejanna Seda Fettahoğlu

Mälestati näitlejanna Seda Fettahoğlu
Mälestati näitlejanna Seda Fettahoğlu

Näitlejanna Seda Fettahoğlu mälestati Harbiye Muhsin Ertuğruli lava fuajees toimunud tseremoonial. Teisipäeval, 17. oktoobril 2023 Harbiye Muhsin Ertuğruli laval toimunud mälestustseremoonial, mille võõrustas Tolga Yeter; Sõna võtsid kunstniku perekond, sõbrad ja Linnateatri artistid. Nad rääkisid, kuidas nad kohtusid Seda Fettahoğluga, oma sõprusest ja jagasid oma mälestusi. Mälestustseremooniale; Osalesid kunsti peadirektor Ayşegül İşsever, peadirektori asetäitjad Can Başak ja Emrah Özertem, samuti kunstniku perekond ja Linnateatri kunstnikud.

"Seda sai selle maja tütreks"

Tseremoonial esinedes ütles peakunstidirektor Ayşegül İşsever: "Minu kaastunne meile kõigile. Väga kurb on kaotada meile väga lähedane inimene. Seda esimest korda vaatasin Numan.net lehelt. Ma leidsin, et ta on tema laia naeratuse ja energiaga väga ilus ning õnnitlesin teda. Seda sai selle maja tütar. Paljud näitlejad tulevad ja lähevad, kuid väga vähesed inimesed väärivad majatüdrukuks olemist. Seetõttu oli see mälestamine vältimatu. Raske oli teda siit minema saata. Elu oli tema jaoks väga raske. Mul on selle raske kaotuse pärast väga kahju. Kaotasime väga erilise inimese. Me ei saanud ta kätt hoida. Ära lase sellel, kus ta lamab, sulle haiget teha. Ma ütlen, et kohtume."

Mälestati näitlejanna Seda Fettahoğlu

"Me ei kuulnud tema karjumist isegi siis, kui ta oli meile kõige lähemal."

Kunstniku perekonna nimel kõneles Ayşe Tolga: „Meie pere noorim, ta oli rõõmsameelne tüdruk. Oleme olnud väga lähedased sellest ajast, kui ta Istanbuli tuli. Isegi siis, kui ta oli meile kõige lähemal, ei kuulnud me teda karjuma. Ta oli tõeline kunstnik. "Soovime tänada kõiki, kes oma pere ja Linnateatri nimel selle tseremoonia korraldasid."

Rääkinud väitsid, et Seda Fettahoğlu ei solvanud kunagi kedagi, ei vihastanud, oli alati rõõmsameelne inimene, püüdis olla osa lahendusest, mitte probleemist, ning tegi erakordseid jõupingutusi, et kõigi elu paremaks muuta. Seda alati optimistlikust ja hoolivast suhtumisest rääkisid igas mälestuses lapsepõlvesõber, sõbrad, kellega ta jagas ühte lava, pere.

IBB Linnateatri traditsiooni kohaselt süüdati küünal, mis tähistas Seda Fettahoğlu igavest teekonda; Tema kaasstaar Özge Kırdı asetas selle pjedestaalile oma kohale. Tseremoonia lõppes sellega, et kunstnikud kirjutasid oma tunded ja mõtted päevikusse.

Producing Women Festival Denizlis toimub 19.-21

3.-19.-20 toimub Denizli pealinna omavalitsuse poolt kolmandat korda toimuv Metropolitan Producing Women Festival. Need, kes soovivad oma peremajandusse panustada, eksponeerides oma käsitööna valminud tooteid [More ...]

Hiina otsustas viisatasusid 25 protsenti alandada

Hiina välisministeeriumi konsulaarasjade osakonna avalduses teatati, et Hiinasse sisenemise viisatasusid on järk-järgult alandatud. Avalduse kohaselt klassifitseeritakse COVID-19 alates 8. jaanuarist "A-kategooriaks". [More ...]

Hiina avalikustab tegevuskava õhukvaliteedi parandamiseks

Hiina riiginõukogu avalikustas õhukvaliteedi parandamise tegevuskava osana riigi jõupingutustest edendada kvaliteetset majandusarengut. Plaan soodustab rohelise tööstuse üleminekuid [More ...]

Erkileti puiestee saab uuendatud tee, mille väärtus on 15 miljonit TL

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç annab pealike palvel kohe juhiseid ja annab majanduselu lõpetanud Erkileti puiesteele 15 miljoni TL väärtuses uuendatud tee. Erkilet [More ...]

Ideid, mis kujundavad raamatukogude tulevikku, arutatakse Ankaras

Türgi esimest raamatukogunduse valdkonna ideemaratoni korraldab kultuuri- ja turismiministeerium Ankaras 11.-12. Ministeeriumi, raamatukogude ja väljaannete peadirektoraadi avalduse kohaselt [More ...]

25 miljonit TL toetus Punaselt Poolkuult maavärina ohvritele

607 Kahramanmaraşi maavärinatest mõjutatud kaupmeest said kasu Punase Poolkuu kaupmeeste toetusprojektist, mis pakub rahalist abi väikekaupmeestele ja võimaldab neil oma töökohad taasaktiveerida. Maavärinapiirkonna linnades [More ...]

Ujumiskoolitus 7 tuhandele 500 õpilasele Konyas

Alanud on Konya pealinna omavalitsuse poolt läbiviidud projekti "Keegi, kes ei oska ujuda" kolmas koolitusperiood. Konya pealinna linnapea Uğur İbrahim Altay ütles: "Esimeses etapis Meram, Karatay, Çumra, [More ...]

AOÇ naisühistud toetavad põllumehi, müües tooteid ilma vahendajateta

Põllumajandus- ja metsandusminister İbrahim Yumaklı müüb lõpptarbijale Atatürk Forest Farmi (AOÇ) asutatud naisühistute ja liitude toodetud tooteid põllumajandus- ja metsandusministeeriumi loal. [More ...]

Maalihe Zonguldakis: varemete alla on lõksus inimesi

Katastroofide ja hädaolukordade lahendamise (AFAD) eesistumine teatas, et Zonguldakis varises maalihke tõttu kokku kahekorruseline maja. AFADi avalduses kella 20.00:XNUMX paiku Asma naabruses Tulubaüstü [More ...]

Liikide loendamise üritus toimus Ormanyas, kus osales 113 erinevat liiki

Kocaeli pealinna omavalitsuse korraldatud kodanikuteadusüritus "Tür Say" toimus Ormanyas. Sündmusel, mida tuntakse kui Bioblitz ja Türgis nimega Tür Say, on piirkonna taimestik ja loomastik [More ...]

750 TL haridusabi Istanbuli linnavalitsuselt Istanbuli õpilastele

Sel aastal toetab IMM Istanbuli lapsi, kes saavad hariduse alg- ja gümnaasiumiastmes. Sel aastal saab õppetoetust "Nii sina loed" kasu 83 tuhat last. [More ...]

Izmiris toimunud maavärina elusümpoosion

"Living with Earthquake Symposium" toimus koostöös Izmiri linnavalitsuse, Izmiri linnavolikogu ja TMMOB Arhitektide Koja Izmiri filiaaliga. Sümpoosioni väljundid koondatakse raamatusse ning antakse juhiseid asjakohastele asutustele ja organisatsioonidele. [More ...]
tehtud :8
tehtud :8