Kartepe Köisraudtee mitmekorruseline parkla Hanke tulemus

Kartepe Köisraudtee mitmekorruseline parkla Hanke tulemus
Kartepe Köisraudtee mitmekorruseline parkla Hanke tulemus

Kocaeli suurlinna omavalitsus on käärinud käised üles, et realiseerida veel üks oluline investeering Kartepe köisraudtee projekti, mis on olnud Kocaeli 50-aastane unistus. Sellega seoses korraldas pealinna omavalitsus hanke Kartepe köisraudtee mitmekorruselise parkla rajamiseks, mis on kavas rajada köisraudteed kasutama tulevate linnakodanike jaoks. Avatud hankele esitas pakkumise 4 ettevõtet. Madalaim pakkumine oli 244 miljonit 989 tuhat TL. Ettevõtete pakkumiste tulemused selguvad pärast hankekomisjoni hindamist.

598 SÕIDUKI PARKIMINE

22 tuhande 338 ruutmeetri suurusele maa-alale rajatava Kartepe Köisraudtee mitmekorruselise parkla mahutavus on 36 sõidukit, sealhulgas 54 invasõidukit ja 598 elektrisõidukite parkimiskohta. Parklasse, mis on projekteeritud 6-korruselisesse, tuleb 3 jalakäijate lifti.

365 täidetakse PÄEVAS

Peale objekti üleandmist plaanitakse Kartepe köisraudtee mitmekorruselise parkla projekt lõpule viia 365 päeva jooksul. Kuna parkla tuleb kohe köisraudtee alguspunkti alla, saavad köisraudteed kasutama tulevad kodanikud oma sõidukid parklasse jätta. Selle projektiga on Kocaeli pealinna omavalitsuse eesmärk vältida köisraudtee liinil tekkivaid ummikuid.

HAKKUMISEL OSALEVAD ETTEVÕTTED

  1. Dört K İnşaat 418.000.000,00 XNUMX XNUMX TL
  2. Güner Kuzu Ehitus 389.856.000,00 TL
  3. Sigma İnş.-Emre Ray Energy 337.000.000,00 XNUMX XNUMX TL
  4. Atlas BK İnşaat 244.989.013,20 XNUMX XNUMX TL

Producing Women Festival Denizlis toimub 19.-21

3.-19.-20 toimub Denizli pealinna omavalitsuse poolt kolmandat korda toimuv Metropolitan Producing Women Festival. Need, kes soovivad oma peremajandusse panustada, eksponeerides oma käsitööna valminud tooteid [More ...]

Hiina otsustas viisatasusid 25 protsenti alandada

Hiina välisministeeriumi konsulaarasjade osakonna avalduses teatati, et Hiinasse sisenemise viisatasusid on järk-järgult alandatud. Avalduse kohaselt klassifitseeritakse COVID-19 alates 8. jaanuarist "A-kategooriaks". [More ...]

Hiina avalikustab tegevuskava õhukvaliteedi parandamiseks

Hiina riiginõukogu avalikustas õhukvaliteedi parandamise tegevuskava osana riigi jõupingutustest edendada kvaliteetset majandusarengut. Plaan soodustab rohelise tööstuse üleminekuid [More ...]

Erkileti puiestee saab uuendatud tee, mille väärtus on 15 miljonit TL

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç annab pealike palvel kohe juhiseid ja annab majanduselu lõpetanud Erkileti puiesteele 15 miljoni TL väärtuses uuendatud tee. Erkilet [More ...]

Ideid, mis kujundavad raamatukogude tulevikku, arutatakse Ankaras

Türgi esimest raamatukogunduse valdkonna ideemaratoni korraldab kultuuri- ja turismiministeerium Ankaras 11.-12. Ministeeriumi, raamatukogude ja väljaannete peadirektoraadi avalduse kohaselt [More ...]

25 miljonit TL toetus Punaselt Poolkuult maavärina ohvritele

607 Kahramanmaraşi maavärinatest mõjutatud kaupmeest said kasu Punase Poolkuu kaupmeeste toetusprojektist, mis pakub rahalist abi väikekaupmeestele ja võimaldab neil oma töökohad taasaktiveerida. Maavärinapiirkonna linnades [More ...]

Ujumiskoolitus 7 tuhandele 500 õpilasele Konyas

Alanud on Konya pealinna omavalitsuse poolt läbiviidud projekti "Keegi, kes ei oska ujuda" kolmas koolitusperiood. Konya pealinna linnapea Uğur İbrahim Altay ütles: "Esimeses etapis Meram, Karatay, Çumra, [More ...]

AOÇ naisühistud toetavad põllumehi, müües tooteid ilma vahendajateta

Põllumajandus- ja metsandusminister İbrahim Yumaklı müüb lõpptarbijale Atatürk Forest Farmi (AOÇ) asutatud naisühistute ja liitude toodetud tooteid põllumajandus- ja metsandusministeeriumi loal. [More ...]

Maalihe Zonguldakis: varemete alla on lõksus inimesi

Katastroofide ja hädaolukordade lahendamise (AFAD) eesistumine teatas, et Zonguldakis varises maalihke tõttu kokku kahekorruseline maja. AFADi avalduses kella 20.00:XNUMX paiku Asma naabruses Tulubaüstü [More ...]

Liikide loendamise üritus toimus Ormanyas, kus osales 113 erinevat liiki

Kocaeli pealinna omavalitsuse korraldatud kodanikuteadusüritus "Tür Say" toimus Ormanyas. Sündmusel, mida tuntakse kui Bioblitz ja Türgis nimega Tür Say, on piirkonna taimestik ja loomastik [More ...]

750 TL haridusabi Istanbuli linnavalitsuselt Istanbuli õpilastele

Sel aastal toetab IMM Istanbuli lapsi, kes saavad hariduse alg- ja gümnaasiumiastmes. Sel aastal saab õppetoetust "Nii sina loed" kasu 83 tuhat last. [More ...]

Izmiris toimunud maavärina elusümpoosion

"Living with Earthquake Symposium" toimus koostöös Izmiri linnavalitsuse, Izmiri linnavolikogu ja TMMOB Arhitektide Koja Izmiri filiaaliga. Sümpoosioni väljundid koondatakse raamatusse ning antakse juhiseid asjakohastele asutustele ja organisatsioonidele. [More ...]
tehtud :8
tehtud :8