Nii lõõgastuvad EGO bussijuhid

Nii lõõgastuvad EGO bussijuhid
Nii lõõgastuvad EGO bussijuhid

Koostöös Ankara linnavalitsuse EGO peadirektoraadi ja Başkenti ülikooliga läbi viidud projekt "Bussijuhtidele antud kehahoiaku ja progresseeruvate lõdvestusharjutuste mõju tajutavale stressitasemele" on lõppenud. Projekti raames viidi autojuhtidele läbi koolitus "Stress ja stressi juhtimine, progressiivne lõdvestus ja kehahoiaku harjutused".

Ankara pealinna omavalitsus keskendub jätkuvalt haridustegevusele, et tõsta teenuse kvaliteeti.

Projekt "Bussijuhtidele antud kehahoiaku ja progressiivsete lõõgastusharjutuste mõju tajutavale stressitasemele" viidi läbi koostöös EGO peadirektoraadi ja Başkenti ülikooliga.

Alates 30. aprillist 2023 ja Dr. Lektor Liikme Gülay Turgay eestvedamisel korraldatud projektis toimusid "Stress ja stressi juhtimine, progressiivne lõdvestus ja kehahoiakuharjutused" koolitused.

RAKENDUS- JA TEOREETILINE KOOLITUS VALDKONNA EKSPERTIJUHENDITE POOLT

2022-2023 Erasmus+ täiskasvanuhariduse, kutsehariduse ja -koolituse väikesemahulised partnerlused, kutsehariduse ja -koolituse väikepartnerlused; Ankara kõige liiklustihedamates piirkondades töötavatele stressirohketele autojuhtidele koosnevale rühmale andsid teoreetilise ja praktilise koolituse oma ala asjatundlikud koolitajad.

EGO osales bussiosakonnas (1., 2. ja 3. piirkondlik direktoraat) korraldatud koolitusel, et võimaldada bussijuhtidel tulla toime raskustega, mis neil tööelus kokku puutuda võivad, võimalikes stressiolukordades tekkivaid raskusi tõhusamalt juhtida ning tõsta kodanike rahulolu ühistranspordiga Osales 165 juhti.

Producing Women Festival Denizlis toimub 19.-21

3.-19.-20 toimub Denizli pealinna omavalitsuse poolt kolmandat korda toimuv Metropolitan Producing Women Festival. Need, kes soovivad oma peremajandusse panustada, eksponeerides oma käsitööna valminud tooteid [More ...]

Hiina otsustas viisatasusid 25 protsenti alandada

Hiina välisministeeriumi konsulaarasjade osakonna avalduses teatati, et Hiinasse sisenemise viisatasusid on järk-järgult alandatud. Avalduse kohaselt klassifitseeritakse COVID-19 alates 8. jaanuarist "A-kategooriaks". [More ...]

Hiina avalikustab tegevuskava õhukvaliteedi parandamiseks

Hiina riiginõukogu avalikustas õhukvaliteedi parandamise tegevuskava osana riigi jõupingutustest edendada kvaliteetset majandusarengut. Plaan soodustab rohelise tööstuse üleminekuid [More ...]

Erkileti puiestee saab uuendatud tee, mille väärtus on 15 miljonit TL

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç annab pealike palvel kohe juhiseid ja annab majanduselu lõpetanud Erkileti puiesteele 15 miljoni TL väärtuses uuendatud tee. Erkilet [More ...]

Ideid, mis kujundavad raamatukogude tulevikku, arutatakse Ankaras

Türgi esimest raamatukogunduse valdkonna ideemaratoni korraldab kultuuri- ja turismiministeerium Ankaras 11.-12. Ministeeriumi, raamatukogude ja väljaannete peadirektoraadi avalduse kohaselt [More ...]

25 miljonit TL toetus Punaselt Poolkuult maavärina ohvritele

607 Kahramanmaraşi maavärinatest mõjutatud kaupmeest said kasu Punase Poolkuu kaupmeeste toetusprojektist, mis pakub rahalist abi väikekaupmeestele ja võimaldab neil oma töökohad taasaktiveerida. Maavärinapiirkonna linnades [More ...]

Ujumiskoolitus 7 tuhandele 500 õpilasele Konyas

Alanud on Konya pealinna omavalitsuse poolt läbiviidud projekti "Keegi, kes ei oska ujuda" kolmas koolitusperiood. Konya pealinna linnapea Uğur İbrahim Altay ütles: "Esimeses etapis Meram, Karatay, Çumra, [More ...]

AOÇ naisühistud toetavad põllumehi, müües tooteid ilma vahendajateta

Põllumajandus- ja metsandusminister İbrahim Yumaklı müüb lõpptarbijale Atatürk Forest Farmi (AOÇ) asutatud naisühistute ja liitude toodetud tooteid põllumajandus- ja metsandusministeeriumi loal. [More ...]

Maalihe Zonguldakis: varemete alla on lõksus inimesi

Katastroofide ja hädaolukordade lahendamise (AFAD) eesistumine teatas, et Zonguldakis varises maalihke tõttu kokku kahekorruseline maja. AFADi avalduses kella 20.00:XNUMX paiku Asma naabruses Tulubaüstü [More ...]

Liikide loendamise üritus toimus Ormanyas, kus osales 113 erinevat liiki

Kocaeli pealinna omavalitsuse korraldatud kodanikuteadusüritus "Tür Say" toimus Ormanyas. Sündmusel, mida tuntakse kui Bioblitz ja Türgis nimega Tür Say, on piirkonna taimestik ja loomastik [More ...]

750 TL haridusabi Istanbuli linnavalitsuselt Istanbuli õpilastele

Sel aastal toetab IMM Istanbuli lapsi, kes saavad hariduse alg- ja gümnaasiumiastmes. Sel aastal saab õppetoetust "Nii sina loed" kasu 83 tuhat last. [More ...]

Izmiris toimunud maavärina elusümpoosion

"Living with Earthquake Symposium" toimus koostöös Izmiri linnavalitsuse, Izmiri linnavolikogu ja TMMOB Arhitektide Koja Izmiri filiaaliga. Sümpoosioni väljundid koondatakse raamatusse ning antakse juhiseid asjakohastele asutustele ja organisatsioonidele. [More ...]
tehtud :8
tehtud :8