Transpordiinvesteeringud Batmanis ei aeglustu

Transpordiinvesteeringud Batmanis ei aeglustu
Transpordiinvesteeringud Batmanis ei aeglustu

Transpordi- ja taristuminister Abdulkadir Uraloğlu osales koos rahandus- ja rahandusminister Mehmet Şimşekiga Batmanis toimunud provintsi koordineerimisnõupidamisel. Pärast provintsi koordineerimiskoosolekut pidasid minister Uraloğlu ja minister Şimşek ühise pressikonverentsi.

Teatades, et transpordi- ja taristuministeerium on teinud tõsiseid investeeringuid Batmani transporti ja taristusse, ütles rahandus- ja rahandusminister Mehmet Şimşek, et neil oli kohtumisel võimalus hinnata kõiki Batmani transpordi- ja taristuprobleeme ning paljusid projekte.

Transpordi- ja taristuminister Abdulkadir Uraloğlu märkis, et Batman on kiiresti arenev provints, mille rahvaarv kasvab kiiresti ja mis toodab kiiresti lisandväärtust ning Batman ei jää kõigis transpordiliikides maha.

ME OLEME OMA RAHVA JA RAHVUSE TEENIJAD

Rahandus- ja rahandusminister Mehmet Şimşek märkis, et Batman on viimase 20 aasta jooksul teinud suuri edusamme, eriti transpordi infrastruktuuri osas, nagu igas valdkonnas, ning ütles: "Meie valitsuste kõige olulisem omadus on see, et me järgime teeninduspoliitikat. Teeninduspoliitika on hädavajalik. Sest me oleme oma rahva, oma rahva teenijad. See on meie presidendi filosoofia. Selles kontekstis teeme suuri jõupingutusi Batmani teenindamiseks, nagu ka kõigis meie teistes provintsides, järgmistel aastatel. Praegu Batmanis käimasolevate projektide kogusumma on 13,5 miljardit liiri. See on väga tõsine number. Rääkisime peamiselt transporditeemadest, kuid on ka väga tõsiseid projekte ja uuringuid, eriti Batmani kui olulise tööstusbaasi osas. «Jagame seda teiega eraldi perioodil, aga meie tänane põhiteema on transporditaristu,» ütles ta.

BATMAN EI JÄTA IGAL TRANSPORTERIMISEL MAHA

Transpordi- ja taristuminister Abdulkadir Uraloğlu ütles, et tööd ringteelt teistesse Batmani provintsidesse suunduval teel jätkuvad ja ütles: "Oleme teinud vajalikud hanked nii Hasankeyfi tee, OIZ-ühenduse kui ka Diktepe sild ja me jälgime neid tähelepanelikult. Lennujaama kaubaterminali ehitamisega seoses on päevakord olemas, uurime seda. Palve on seoses Antalyasse ja Izmiri lendude teostatavuse osas, püüame selle lahendada operaatoritega arutades. Raudteealased OIZ-ühendused on olemas, neist räägime ja töötame koos kavandatavate uute OIZ-de ja raudteeühenduste kallal olemasolevate OIZ-idega. Batman on kiiresti arenev linn, kus rahvaarv kasvab kiiresti ja mis toodab kiiresti lisandväärtust. "Loodan, et me ei jää Batmanis kõigis transpordiliikides maha," ütles ta.

Producing Women Festival Denizlis toimub 19.-21

3.-19.-20 toimub Denizli pealinna omavalitsuse poolt kolmandat korda toimuv Metropolitan Producing Women Festival. Need, kes soovivad oma peremajandusse panustada, eksponeerides oma käsitööna valminud tooteid [More ...]

Hiina otsustas viisatasusid 25 protsenti alandada

Hiina välisministeeriumi konsulaarasjade osakonna avalduses teatati, et Hiinasse sisenemise viisatasusid on järk-järgult alandatud. Avalduse kohaselt klassifitseeritakse COVID-19 alates 8. jaanuarist "A-kategooriaks". [More ...]

Hiina avalikustab tegevuskava õhukvaliteedi parandamiseks

Hiina riiginõukogu avalikustas õhukvaliteedi parandamise tegevuskava osana riigi jõupingutustest edendada kvaliteetset majandusarengut. Plaan soodustab rohelise tööstuse üleminekuid [More ...]

Erkileti puiestee saab uuendatud tee, mille väärtus on 15 miljonit TL

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç annab pealike palvel kohe juhiseid ja annab majanduselu lõpetanud Erkileti puiesteele 15 miljoni TL väärtuses uuendatud tee. Erkilet [More ...]

Ideid, mis kujundavad raamatukogude tulevikku, arutatakse Ankaras

Türgi esimest raamatukogunduse valdkonna ideemaratoni korraldab kultuuri- ja turismiministeerium Ankaras 11.-12. Ministeeriumi, raamatukogude ja väljaannete peadirektoraadi avalduse kohaselt [More ...]

25 miljonit TL toetus Punaselt Poolkuult maavärina ohvritele

607 Kahramanmaraşi maavärinatest mõjutatud kaupmeest said kasu Punase Poolkuu kaupmeeste toetusprojektist, mis pakub rahalist abi väikekaupmeestele ja võimaldab neil oma töökohad taasaktiveerida. Maavärinapiirkonna linnades [More ...]

Ujumiskoolitus 7 tuhandele 500 õpilasele Konyas

Alanud on Konya pealinna omavalitsuse poolt läbiviidud projekti "Keegi, kes ei oska ujuda" kolmas koolitusperiood. Konya pealinna linnapea Uğur İbrahim Altay ütles: "Esimeses etapis Meram, Karatay, Çumra, [More ...]

AOÇ naisühistud toetavad põllumehi, müües tooteid ilma vahendajateta

Põllumajandus- ja metsandusminister İbrahim Yumaklı müüb lõpptarbijale Atatürk Forest Farmi (AOÇ) asutatud naisühistute ja liitude toodetud tooteid põllumajandus- ja metsandusministeeriumi loal. [More ...]

Maalihe Zonguldakis: varemete alla on lõksus inimesi

Katastroofide ja hädaolukordade lahendamise (AFAD) eesistumine teatas, et Zonguldakis varises maalihke tõttu kokku kahekorruseline maja. AFADi avalduses kella 20.00:XNUMX paiku Asma naabruses Tulubaüstü [More ...]

Liikide loendamise üritus toimus Ormanyas, kus osales 113 erinevat liiki

Kocaeli pealinna omavalitsuse korraldatud kodanikuteadusüritus "Tür Say" toimus Ormanyas. Sündmusel, mida tuntakse kui Bioblitz ja Türgis nimega Tür Say, on piirkonna taimestik ja loomastik [More ...]

750 TL haridusabi Istanbuli linnavalitsuselt Istanbuli õpilastele

Sel aastal toetab IMM Istanbuli lapsi, kes saavad hariduse alg- ja gümnaasiumiastmes. Sel aastal saab õppetoetust "Nii sina loed" kasu 83 tuhat last. [More ...]

Izmiris toimunud maavärina elusümpoosion

"Living with Earthquake Symposium" toimus koostöös Izmiri linnavalitsuse, Izmiri linnavolikogu ja TMMOB Arhitektide Koja Izmiri filiaaliga. Sümpoosioni väljundid koondatakse raamatusse ning antakse juhiseid asjakohastele asutustele ja organisatsioonidele. [More ...]
tehtud :8
tehtud :8