TCDD Transportation värbab 3 puudega töötajat

TCDD Tasimacilik võtab tööle 182 alalist, 11 puudega ja 21 endist süüdimõistetut töötajat
TCDD transport

TCDD Taşımacılık A.Ş peadirektoraati võetakse tööle kolm puudega alalist töötajat ja kandidaadid peaksid hoolikalt läbi lugema järgmised punktid.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA

1) Meie postituste taotlemine toimub İŞKURi ametlikul veebisaidil ajavahemikus 20.11.2023 kuni 24.11.2023.

2) Kandidaadid saavad kandideerida ainult ühele meie İŞKURis välja kuulutatud tööjõuvajadusest. Kandidaadid peavad kandideerimise tähtajaks lõpetama kuulutuses märgitud kooliosakonnad, kuhu nad kandideerisid.

3) İŞKUR-i poolt teatatud LÕPPLOETELU KANDIDAADID peavad esitama TCDD Taşımacılık A.Ş.-le alltoodud dokumentide koopiad, et osaleda suulisel eksamil. Peadirektoraadi veebisaidil (tcddtasimacilik.gov.tr) avaldatava töötaotluse teabevormi ja taotlusvormi täielikult täites (mõlemad ühe pildiga), saate taotleda TCDD Taşımacılık A.Ş.-sse väljakuulutatavate kuupäevade vahel. samal veebisaidil. Personali- ja koolitusosakonna peadirektoraat, töö- ja tööõigusaktide osakond, ruumi nr: 1 Hacıbayram Mah. Hipodroom Cad. No:2050 Altındağ/ANKARA isiklikult või posti teel.

4) İŞKUR-i poolt teatatud lõplikku nimekirja kantud kandidaatide dokumentidega tutvutakse ja nende suulisel eksamil osalemise võimalus selgub dokumentide esitamise tulemusest. Kindlasti ei võeta vastu nende kandidaatide avaldusi, kes kandideerivad puudulike või mittevastavate dokumentidega.

5) Suuline eksam, TCDD Taşımacılık A.Ş. Peakorter Hacıbayram Mah. Hipodroom Cad. See toimub aadressil nr: 3 Altındağ/ANKARA. Eksami üksikasjad avaldame pärast dokumendi esitamist meie veebisaidil. (tcddtasimacilik.gov.tr)

6) TCDD Transportation Inc. Töötajad, kes määratakse peadirektoraadi töökohtadele, töötavad vastavalt tööseadusele nr 4857. Värskelt palgatud töötajate katseaeg on 4 kuud. Kandidaadid, kes asuvad tööle TCDD Taşımacılık A.Ş., ei saa taotleda üleviimist 5 aasta jooksul.

7) Puuetega töötajate töölevõtmisel arvestatakse valdkondade "OSKUS" ja "KUTSEKVALIFIKATSIOON" asemel kandidaadi teadmised tehtavast tööst ning tema füüsiline ja vaimne sobivus vastavalt töökoha tingimustele, kuhu ta tööle võetakse. hinnatud. Hindamise tulemusena loetakse mitteedunuks kandidaadid, kes koguvad kokku alla 60 punkti.

8) Nende hulgas, kes lahkusid töölt vabatahtlikult 7 aasta jooksul või kelle leping lõpetati vastavalt tööseaduse nr 4857 artikli 25 lõikele 2, TCDD Taşımacılık A.Ş. Hüvitist nõutakse ½ ettevõtte poolt pakutavate koolituste, kursuste ja praktikaprogrammide jooksul saadud tasust ning nendel perioodidel tehtud koolitus-, kursuse- ja praktikakuludest.

Producing Women Festival Denizlis toimub 19.-21

3.-19.-20 toimub Denizli pealinna omavalitsuse poolt kolmandat korda toimuv Metropolitan Producing Women Festival. Need, kes soovivad oma peremajandusse panustada, eksponeerides oma käsitööna valminud tooteid [More ...]

Hiina otsustas viisatasusid 25 protsenti alandada

Hiina välisministeeriumi konsulaarasjade osakonna avalduses teatati, et Hiinasse sisenemise viisatasusid on järk-järgult alandatud. Avalduse kohaselt klassifitseeritakse COVID-19 alates 8. jaanuarist "A-kategooriaks". [More ...]

Hiina avalikustab tegevuskava õhukvaliteedi parandamiseks

Hiina riiginõukogu avalikustas õhukvaliteedi parandamise tegevuskava osana riigi jõupingutustest edendada kvaliteetset majandusarengut. Plaan soodustab rohelise tööstuse üleminekuid [More ...]

Erkileti puiestee saab uuendatud tee, mille väärtus on 15 miljonit TL

Kayseri pealinna vallavanem dr. Memduh Büyükkılıç annab pealike palvel kohe juhiseid ja annab majanduselu lõpetanud Erkileti puiesteele 15 miljoni TL väärtuses uuendatud tee. Erkilet [More ...]

Ideid, mis kujundavad raamatukogude tulevikku, arutatakse Ankaras

Türgi esimest raamatukogunduse valdkonna ideemaratoni korraldab kultuuri- ja turismiministeerium Ankaras 11.-12. Ministeeriumi, raamatukogude ja väljaannete peadirektoraadi avalduse kohaselt [More ...]

25 miljonit TL toetus Punaselt Poolkuult maavärina ohvritele

607 Kahramanmaraşi maavärinatest mõjutatud kaupmeest said kasu Punase Poolkuu kaupmeeste toetusprojektist, mis pakub rahalist abi väikekaupmeestele ja võimaldab neil oma töökohad taasaktiveerida. Maavärinapiirkonna linnades [More ...]

Ujumiskoolitus 7 tuhandele 500 õpilasele Konyas

Alanud on Konya pealinna omavalitsuse poolt läbiviidud projekti "Keegi, kes ei oska ujuda" kolmas koolitusperiood. Konya pealinna linnapea Uğur İbrahim Altay ütles: "Esimeses etapis Meram, Karatay, Çumra, [More ...]

AOÇ naisühistud toetavad põllumehi, müües tooteid ilma vahendajateta

Põllumajandus- ja metsandusminister İbrahim Yumaklı müüb lõpptarbijale Atatürk Forest Farmi (AOÇ) asutatud naisühistute ja liitude toodetud tooteid põllumajandus- ja metsandusministeeriumi loal. [More ...]

Maalihe Zonguldakis: varemete alla on lõksus inimesi

Katastroofide ja hädaolukordade lahendamise (AFAD) eesistumine teatas, et Zonguldakis varises maalihke tõttu kokku kahekorruseline maja. AFADi avalduses kella 20.00:XNUMX paiku Asma naabruses Tulubaüstü [More ...]

Liikide loendamise üritus toimus Ormanyas, kus osales 113 erinevat liiki

Kocaeli pealinna omavalitsuse korraldatud kodanikuteadusüritus "Tür Say" toimus Ormanyas. Sündmusel, mida tuntakse kui Bioblitz ja Türgis nimega Tür Say, on piirkonna taimestik ja loomastik [More ...]

750 TL haridusabi Istanbuli linnavalitsuselt Istanbuli õpilastele

Sel aastal toetab IMM Istanbuli lapsi, kes saavad hariduse alg- ja gümnaasiumiastmes. Sel aastal saab õppetoetust "Nii sina loed" kasu 83 tuhat last. [More ...]

Izmiris toimunud maavärina elusümpoosion

"Living with Earthquake Symposium" toimus koostöös Izmiri linnavalitsuse, Izmiri linnavolikogu ja TMMOB Arhitektide Koja Izmiri filiaaliga. Sümpoosioni väljundid koondatakse raamatusse ning antakse juhiseid asjakohastele asutustele ja organisatsioonidele. [More ...]
tehtud :8
tehtud :8