Davraz Motosnow võistlused

Davraz Motosnow Racing: Isparta Mootorrataste Club (NISMO) poolt Davraz suusakuurort, Türgi esimese "Motosnow" (mootorratas lumi) rassi toimub.

Noorteteenuste ja spordi provintsi direktor Murat Gevrek ütles ajakirjanikele, et ISMOK pakub ettepanekut võistluse realiseerimiseks, linn ütles rasside edendamise osas väga palju, ütles ta. ISMOKi president Mustafa Yavuz Öz ütles, et mõtlesid, mida võiks teha Davrazi suusakeskuse esitamise osas, tanıtım Me arvasime, et motosnow saab teha Davrazis. Me tegime eelmisel aastal katse. Oleme teinud seda tööd saab veendunud, et tuua meie projekti ja meie projekti kiideti heaks Türgi Mootorrataste Föderatsiooni, "ütles ta.

Võistlus algab laupäeval kell 22 Davasi suusakeskuses. Mis osalemine meeskonna pärast pühapäev veebruar 23 5 paigutuse Türgi Motosnow Race see toimub. Võistluse päeval teevad 100i ja riigi eri osast pärit paratrooperid ka demonstratsioonilennu.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing