Nimi Polemic Göksuni tunnelites

Nimi poleemikat Göksun Tunnel: Göksun linnaosa Kahramanmaraş Türgi ja ehituse jätkumise pikim tunnel on üks Kahramanmaraş-Göksun tunneli nimi poleemika jätkub.
Linnas Kahramanmaraş Göksun käimasoleval ehitamisel ja on üks Türgi pikim tunnel nimi tunnel Kahramanmaraş-Göksun poleemika jätkub. Afsin Eshab-ı Kehf Platformi liikmed pakkusid „Afsin Eshab-ı Kehfi” ettepaneku Göksuni reaktsiooni inimestelt. Kodanikud kogunesid tunneli ette koos sotsiaalmeedia kaudu loodud tegevusega, tunneli nimi on Göksun Arslanbey tunnel.
Kayabaşı Esinedes Actions Quarter endise Muhrar Hacı Mehmet Meie Kain, transpordiministri Lutfi Elvan, kutsudes välja tunnel nimi, Göksunl ja Suur Rahvusassamblee Türgi (parlament) Periood Tahtsin anda Serkomis on Arslanbey nime Maras asetäitjad. Camuz jätkas oma kõnet järgmiselt. Me tahame, et rahvusassamblee endise asetäitja, Serkomiser Arslan Toğuzata (Arslanbey) nimi oleks eski.
Seejärel kirjutasid tunneli sissepääsu pihustava värvi „Göksun Arslanbey tunnel” kodaniku tegevuse nimi lõppenud.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 06

Hanketeade: Irmak Zonguldak Line Km: viadukt 378 + 220 juures

November 6 @ 10: 30 - 11: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 06

Hanketeade: TULOMSAS 2020 aasta keskkond, park, aiakujundus ja hooldus

November 6 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
tsaar 06

Hanketeade: Puitliiprite ost

November 6 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar