Tosya-Gerede-Merzifoni kiirtee algus

Alustatakse Tosya-Gerede-Merzifoni maanteel töötamise protsessi: on alanud Gerede-Merzifoni maanteeliini projekt, mis läbib Tosya linnaosa Kastamonus.
Keskkonnaministeeriumi koostatud Gerede - Merzifoni maanteeliini projekti hindamisprotsessi järel avati keskkonnamõju hindamise taotlus avalikkusele. Keskkond ja linnastumine Kastamonu maanteede 15i provintsi direktoraadi poolt. Piirkondlikule direktoraadile kuuluvatele piirkondadele saadetud kirjas rõhutati, et avalikkuse seisukohti, küsimusi ja ettepanekuid saab kubernerile või ministeeriumile esitada kuni keskkonnamõju hindamise protsessi lõpuleviimiseni.
Kastamonu maakonna keskkonna ja linnastumise direktoraadi saadetud kirjas; Amasya Bolu Karabuk Kastamonu Cankiri Corumi provintsid Eskipazar, Gumushacikoy, Merzifon, Gerede, Atkaracalar, Cerkes, Ilgaz, Kursunlu, Kargi, Osmancik, Tosya piirkonnad Gerede Tosya Eskipazar Kargi Osmancik Gerede -Merzifoni kiirtee ehituse ja materjali karjääride piirkondlik direktoraat tegeleb keskkonnamõju hindamise määruse III lisaga vastavalt KMH määruse 15 koostatud ja esitatud KMH üldisele vormile. EIA artikkel on algatatud.
Selles kontekstis on keskkonnamõju hindamise määrus 8. (5), et projekti hindamisprotsess on alanud ja keskkonnamõju hindamise taotlus on avalikkusele avalikkusele avatud. See tuleb teatada mis tahes meetodil, näiteks.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

1 Trackback / pingbacki

  1. Rope tee tööd alustati Geredes - TeleferikHaber

Yorumlar