IETT peadirektor Emecen külastas Sancaktepe linnapea Erdemi

IETT peadirektor Arif Emecen ja tema meeskond külastasid Sancaktepe'i omavalitsust ja kohtusid president İsmail Erdemiga.

Sancaktepe vallavalitsuse hoone ajal määrati peadirektori assistendiks IETT peadirektor Arif Emecen. Busside operatsiooni osakonna juhataja Ahmet Bağış, transpordiplaneerimise osakonna juhataja İhsan Eroğlu, transpordiosakonna juhataja Hasan ençen, klienditeeninduse ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Cevdet Güngör.

Linnapea kabinetis İsmail Erdem toimunud kohtumisel arutati Sancaktepe, uue ja pidevalt areneva Istanbuli piirkonna transpordivahendeid ja vajadusi.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Ozeni kohta
Igal aastal kiirraudtee sektoris, Euroopa liider kasvava Türgi. Raudteedesse tehtavad investeeringud, mis kiirustavad kiirrongidest, kasvavad jätkuvalt. Lisaks on linnaga transpordiks tehtavad investeeringud paljude meie ettevõtete kodumaist toodangut paistvad tähed. See on uhke, et Türgi kodumaise trammi-, kergraudtee- ja metroosõidukeid tootvate ettevõtete kõrval on alustatud ka Türgi kiirrongi rahvusrongi toodangut. Meil on väga hea meel olla selles uhkes lauas.

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar