Kadıköy Tavsantepe metroopeatuste marsruut

Kadıköy Tavsantepe metroopeatuste marsruut
Kadıköy Tavsantepe metroopeatuste marsruut

Liini esimene etapp viidi lõpule 1 ja Kadıköy See võeti kasutusele 21,7 jaamaga Istanbuli ja Kartali vahelisel 16 km pikkusel lõigul. Yakacık Adnan Kahveci, Pendiki ja Tavşantepe jaamade ehitamisega on liini teine ​​etapp lõppenud. 2. etapiga kasvas liini pikkus 2 km-ni ja jaamade arv kasvas 26,5-ni. Liini ühe reisi keskmine kestus on 19 minutit. Hommikul kell 82 alustav metroo jätkab tööd kuni kella 06.00-ni. Reisijad säästavad aega, kuna väljumine toimub iga 24.00 minuti järel.

Joon, KadıköyAlustades asub see D100 marsruudil Acıbademi piirkonnas ja järgib seda marsruuti kuni Tavsantepe. Liinil on Maltepe ja Hooldekodu jaamade vahel ning Maltepe jaama piirkonnas 52 sõidukit (13 rongit) mahutav ladu ja 32 sõiduki hooldustöökoda. Kogu liin ehitati maa alla, sealhulgas lao- ja töökodade alad.

Kadıköy Tavsantepe metroopeatused
Kadıköy Tavsantepe metroopeatused

Kadıköy Tavsantepe metroopeatused

 1. Kadıköy
 2. Eraldamise purskkaev
 3. mõrumandel
 4. Unalan
 5. Goztepe
 6. Yenisahra
 7. Kozyatagi
 8. aednik
 9. Kucukyali
 10. Malta
 11. hooldekodu
 12. Rose-vesi
 13. Esenkent
 14. Haigla-õiguskeskkonna
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Vaata Yakacik täielikku profiili
 18. pendik
 19. Tavşantepe

Kadıköy Tavsantepe metroo aeg

Sabah 06.00Istanbuli metroo juurde 24.00 kuni aeg jätkub. Iga 4 säästab reisijate aega, kui teil on üks sõit minutis.

Istanbuli metroojaam

Kadıköy Tavsantepe metroojaama ehitised

Liini tunnelid, Kadıköy – CPC Kozyatağı ja Kartal Kaynarca vahel; Kozyatağı Kartal kaevati välja NATM-meetodil. Bostancı jaamas on täiendav raudteeliin ja kaks külgplatvormi, arvestades alternatiivse toimimise vajadust. Kõik ülejäänud jaamad on ehitatud külgplatvormidena. Jaama pikkus on 180 meetrit ja see sobib 8 rongi jaoks. Käitises on 259 eskalaatorit ja 70 lifti. Juurdepääsuteenus on varustatud 30 pöördvärgiga, millest 315 on mõeldud puuetega reisijate läbipääsu võimaldamiseks.

Kadıköy Tavsantepe metroo turvalisus

Kadıköy Tavsantepe Metro Line'is esineda võivate ebasoodsate sündmuste vastu on koostatud suitsu ja reisijate evakuatsiooni stsenaariumid ning simulatsioone on testitud. Jaamades on kokku 991 kaamerat, turvamehed jälgivad, kontrollivad ja kontrollivad süsteemi pidevalt.

Liini ja salvestusruumi signaalimisel on mobiilsidepõhine mobiilsideplokkide süsteem. Signaalsüsteemiks on Thales CBTC süsteem ja rongidel on juhita parkimine.

Kõik liini ehitamisel kasutatavad seadmed valitakse materjalidest, mis on kõrge temperatuuri suhtes vastupidavad ja ei eralda mürgiseid gaase. Tulekahju korral tagada reisijate evakueerimine võimalikult kiiresti ja ohutult; Vastavalt standarditele, eriti NFPA-le on olemas usaldusväärne suitsutõrje- ja evakueerimissüsteem, mis suudab täielikult toimida.

Kadıköy Tavsantepe Metro Line'is toimub kogu süsteemi energiavarustus kolmest erinevast punktist. Kui kõik kolm söödapunkti on keelatud, aktiveeritakse kahe erineva otsaga generaatorid. Generaatorite kasutuselevõtuga veetakse kõik tunnelis olevad rongid lähimasse jaama ja pakutakse reisijate evakueerimist. Sellises olukorras, kus energiavarustust ei saa tagada ja generaatorid rikkeid; valgustussüsteemi ja elektroonilisi juhtimissüsteeme saab katkematute toiteallikate kaudu toita 3 tundi.

Ülekandejaamad ja integratsioon

 • Kadıköy Jaamas, T3 Kadıköy Moda trammiliin, linnaliinid, merebussid ja meremootorid,
 • Ayrılıki purskkaev jaamas, Marmaray,
 • Ünalani jaamas
 • Pendik jaamas saab edastada Pendiku kiirraudteejaama IETT busside kaudu.

Sarnased reklaamid

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar