25 4 jaoks 15

vangistus
vangistus

8 Juulis 2018, Tekirdağ Çorlu linnaosas valmistati ette süüdistus 25i isiku surma ja rongiõnnetuse kohta, mis põhjustas 340i vigastuse.

Süüdistuses öeldi, et rööbaste ja traveide all olev rõngas on tehtud 1873is, st 145 oli igal aastal. 4i TCDD ohvitser, kes on kinni peetud kuni kohtuprotsessini, palutakse kuriteos põhjustatud surma ja surma kahekordist kuni kaheaastast vangistust.

Koostatud ekspertide aruandes leidis „TCDD 1 esindab õnnetuse tekkimisel olulist rolli. Piirkondlik direktoraat Halkalı 14. Turgut Kurt, kes töötab raudtee hooldamise direktorina raudtee hooldamise direktoraadis, Çerkezköy Teede hooldus- ja remonditööline Özkan Polat, Teedehooldusosakonna hooldus- ja remonditöötaja Celaleddin Çabuki hooldus- ja remonditöötajana koos TCDD-ga ja töötamine eelmise aasta mais toimunud avalikus ülevaatusaruandes, süüdistatakse süüdistuses süüdistuses süüdistuses toimus.

Kirjeldatakse süüdistuses, „raudtee all olev rööpa alumine osa, mis liigub ballastiga ja täidab maapinna väljalaske põranda, tõmmatakse rongi ümberpööramisel ümber kuue tühja rööpa ja teise auto veduri liikumise kaal. (t24)

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar