Kolmas rajal Istanbuli lennujaama Yapıl!

Istanbuli lennujaam on lennurada
Istanbuli lennujaam on lennurada

Kolmanda sõltumatu raja ehitamine Istanbuli lennujaamas, mis koosneb kokku neljast etapist, on maailma suurim, kui kõik etapid on lõppenud.


Mis lugu planeeritud teenuse teises poolaastal 2020 3 Istanbul Airport raja iseseisvat tegevust, mida saab läbi esimese Euroopa Türgi on teine ​​lennujaam. 3i raja käivitamisega on Istanbul Airport'il 3i töötavad lennurajad, millel on iseseisvad lennurajad ja varurajad.

Uue rajaga suurendatakse 80i õhusõidukit, mis on tunnis maandumis- ja maandumisvõimsus, 120-i. Seega suurendavad lennuettevõtjad teenindusaegade paindlikkust. 3i raja koduterminali lähedal asuva asukoha tõttu vähenevad ka õhusõiduki praegused taksoajad 50i protsendi võrra.

GA Meie eesmärk on panna oma kolm iseseisvat rajal kasutusele järgmisel 6-il järgmisel aastal, Kad ütles Kadri Samsunlu, IGA lennujaama operatsioonide tegevjuht ja tegevjuht. Võtke ühendust otse Cevdetiga Sabah)


Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar