Teenindussõidukite pidev ülevaatus õpilaste ohutuks veoks Mersinis

Teenuseid jälgitakse pidevalt õpilaste turvalise ja mugava transpordi osas Mersinis
Teenuseid jälgitakse pidevalt õpilaste turvalise ja mugava transpordi osas Mersinis

Suurlinna piirkond Mersin viib õpilaste ohutuks veoks läbi teeninduskontrolle. Pealinna valla politseiosakonna meeskonnad viivad kogu linna koolides läbi teenuse turvalisuse kontrolli täpsusega. Nende kõrgetasemeliste kontrollimiste eesmärk on tagada, et õpilased saaksid kooli ja kodu vahel transportida ohutult ja mugavalt. Kõige tavalisem kontrollide käigus ilmnenud probleem oli õpilaste üleviimine loale märgitud numbritele.

Õpilaste turvaline ja mugav transport

Politseiosakonna meeskonnad kontrollisid kõigis linna koolides tavapäraselt teenistusautode ülevaatuse käigus Yenişehiri rajooni Barbarose algkoolis teenindavaid sõidukeid õpilaste ohutu transportimise osas.

Ülevaatustel käsitletakse esmajärjekorras selliseid küsimusi nagu sõidukite dokumentide kontrollimine selle kohta, kas nad veavad õpilasi vastavalt litsentsil kindlaksmääratud numbrile. Lisaks sellele kontrollivad sõidukite turvavöö, tulekustutitorud, õpilasjuhend, marsruudilube, kinnitamata aknaid, näiteks raudpuurisüsteemi, kas tingimusi kontrollitakse hoolikalt.

282-i hooldustööriist on kontrollitud

Haridusperioodil iga päev erinevas koolis tehtavate regulaarsete kontrollide eesmärk on tagada õpilaste mugav, mugav ja ohutu transport. Korraldatakse auditite käigus ilmnenud puudustega seotud tuvastamisminutid ja rakendatakse kriminaalmenetlust.

Meeskonnad on 2019 hooldussõidukit juhendanud alates 2020-282 treenimishooaja algusest. 10 sõidukit karistati määratletud tingimuste mittetäitmise eest. Kontrollide ajal mõisteti tudeng rohkem kui litsentsis märgitud number. Võistkonnad, iga sõiduk kannab keskmiselt 320 TL trahvi.

Ka teenindajad on kontrollidega rahul

Teenindaja Mehmet Celikiga rahulolu väljendades: „Minu arvates on rakendus väga hea, sellised rakendused peavad olema. Anname endast parima, et tagada laste turvalisus. Oleme oma töö eest niipalju kui suudame. Oleme valla järelevalvega rahul ”.

Tänu linnapea Seçerile, kes on üks teenindajatest

Turvamees Kemal Erkoç, kes tänas linnapea Vahap Seçerit turvameetmete raames läbiviidud kooliteenuste kontrollide eest, ütles: „Need tavad on väga head ja me näeme oma puudusi. Meil puuduvad puuduvad dokumendid, me teeme oma laste heaks tööd. Hr Vahap on nendest teemadest rohkem huvitatud. Varem selliseid kontrolle ei olnud. Tänu presidendile. Me teeme oma tööd nii palju kui suudame. ”

Batur Kandemir, üks Barbarose algkooli õpilastest, ütles: “Olen oma sõprade ja teenindava perenaisega väga rahul. Mõned teenistused käituvad vastutustundetult ega luba lastel turvavööd kanda ning põhjustavad sarnaseid õnnetusi. Seetõttu arvan, et neil läheb auditiga hästi. ”

Mersini Metropolitani valla politseiosakonna meeskonnad, kõnekeskuse 444 21 53 töötajad, võttes arvesse kõiksuguseid kaebusi kooliteenistussõidukite kohta, teevad vajalikke toiminguid.

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
E 11

Pakkumise teadaanne: eraturvateenistus

November 11 @ 15: 00 - 16: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar