Elmalı bussiterminal töötab

Apple bussiterminal töötab
Apple bussiterminal töötab

Antalya linnaosa ehitatava Elmali bussiterminali projekti peamised kaevamis- ja pinnasetööd on alanud. Terminaal, mis hakkab päikesepaneelide kaudu ise elektrit tootma, paistab silma oma keskkonnakaitselise aspektiga.

Antalya pealinna omavalitsus jätkab tööd Elmalı uue bussiterminali toomise nimel. Elmali bussiterminal, mis on teenindanud juba 1970-i aastaid, kuid ei suuda tänapäevaseid vajadusi rahuldada, osutab teenust uues asukohas Elmali osariigi haigla kõrval oma uue ja moodsa näoga.

VASTAB VAJADUSTELE

Antalya Suurlinna linnavalitsuse teadus- ja tööosakond, mida Elmalı terminali projekti alusel teostavad põhiliste kaevetööde osakond, rajatakse umbes 10.400 m2 alale. Apple Terminal 2.700 m2 saab siseruumi. Projekt hõlmab 8 bussiplatvorme, piletimüügibüroosid, poolavatud ja suletud ootealasid, masjidi, varjualust, PTT-d, restorane ja erinevaid poode, politsei-, politsei- ja haldusbüroosid, personali- ja varustusruume, tehnilisi ruume ja väliparklaid. Nende seadmetega vastab terminal tänapäeva ja tänapäeva vajadustele.

TOOTAB OMA ELEKTRI

Terminali katus kaetakse päikesepaneelidega ja rahuldatakse osa bussijaama elektrivajadusest. Uus bussiterminal vähendab ka liiklustihedust Elmali linnaosa keskuses ja teenindab linlasi tänapäevase näoga.

TÄNU PRESIDENDIST ÖZTÜRK

Elmalı linnapea Halil Öztürk, kes külastas linnaosa uut bussiterminali piirkonda ja sai ametivõimudelt teavet tehtud tööde kohta, teatas, et uus bussiterminal on linnaosa üks olulisi vajadusi, ja ütles, et kas meie uus bussiterminal võiks olla hea Elmalımızi jaoks. Sooviksin tänada meie linnapea Antalya Muhittin Böceki terminali töö eest minu linnaosa nimel. ”

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 18

Pakkumise väljakuulutamine: autorendi teenus

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide hooldus- ja remonditeenused

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Pakkumise väljakuulutamine: eraturvateenistus võetakse (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar