Konya pealinna omavalitsuse nutikad linnaplaneerimise rakendused

räägiti konya suurlinna nutika urbanismi rakendustest
räägiti konya suurlinna nutika urbanismi rakendustest

Omavalitsuste Liit Türgi (TBB) ja National Smart City planeerimise, rakendamise näites Smart strateegia ja tegevuskava, mis on arutatud "Arukad linnad" konverents toimus.

Ankaras toimunud arukate linnade koosolekul, kus suurriikide omavalitsused, provintsivallad ja teatud arvu elanike arvuga linnaosade vallad olid kutsutud nn nutikatesse linnadesse, kutsusid UMT peasekretär Birol Ekici, geograafiliste infosüsteemide peadirektori asetäitja keskkonna- ja linnaminister Hüseyin Bayraktar ja siseministeeriumi teabe töötlemise osakond President Osman Hacıbektaşoğlu.

Koosolekul tutvustati koostöös siseministeeriumi ning keskkonna- ja linnastumisministeeriumiga läbi viidud e-omavalitsuse projekti. Rõhutati, et projekti täieliku kasutamisega, mis selgitab omavalitsustele eeliseid, saavutatakse aastane kokkuhoid 3 miljardit naela.

Konya suurlinna omavalitsuse infotöötluse osakonna juhataja Harun Yiğit ütles, et Konya metropoliidi omavalitsusüksusel, millel on aruka urbanismi valdkonnas palju rakendusi; ATUS tegi ettekande, mis hõlmas keskset liikluskorraldussüsteemi, nutikaid ehitisi, jalgrattateede ja jalgrattaveo üldplaani, mobiilset Konya rakendust, parkimiskohta ja palju muud.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar