Sõlme lahtiharutamine Bursa liikluses

bursa liiklus rikub mu pulmi
bursa liiklus rikub mu pulmi

Bursa suurlinna omavalitsuses on igapäevane sõidukiliiklus veelgi suurem kui 15 juuli märtrite sild Istanbulis Acemleri ristmikul - valmidusastmesse viidud ühendusteede uuringu esimene etapp.

Pealinnapea Alinur Aktas, esimene etapp hiljemalt jaanuari alguses, teine ​​etapp võetakse kasutusele aprilliks, teatades, et liikluse voog Acemlerist Izmirisse ja Mudanyasse ütles katkematu struktuuri. Linnapea Aktaş, pealinna valla Acemler'deki liiklusmärgid staadioni ümber, et lahendada ühendusteedelt leitud blokaadi viaduktid.

Skalpell kõige tihedamale alale

Istanbuli 15 juuli Kuigi keskmine päevane sõidukiliiklus Märtrite sillal on 180 tuhat, on Bursa liikluse keskpunktiks Acemler, kus see arv leiab 210 tuhat. Pealinnapea Alinur Aktas, Acemler'in ütles, et sõidukiliikluse osas on kõige tihedam piirkond. Linnapea Aktaş väitis, et nii Acemleri kui ka Bursa liiklus on tööde lõpuleviimisel märkimisväärselt leevendatud. Ik toimetasime koha Mudanya tee-staadioni ühendusteedele selle aasta jaanuaris. Veebruaris alustasime Mudanya-İzmiri suundadest silla-5-lavastusi, mis kanduvad üle Ali Osman Sönmezi osariigi haiglasse. Vaiade tootmine ja 2 vöö pealekandmine viidi lõpule. Sildade tootmisel asendatakse talad. Mudanya suunal Izmiri suunas tagasi silmuste tootmine lõpetati. Pärast sillutistööd plaanime avada tee liiklusele, ”rääkis ta.

Enam pole probleeme

Projekti ehitusetapp on suunatud liikluse leevendamisele enne esimest Acemlerit, seejärel Bursa Aktas, esimene tööetapp on lõpetatud 80 protsendimääraga - tee võetakse tõenäoliselt kasutusele jaanuaris, ütles ta. Abilinnapea Aktaş teatas, et nad kavatsevad 2020i teise etapi tööd lõpule viia alates aprillist, ja ütles: „Selle piirkonna hommikune ja õhtune liiklus mõjutab linnaelu tõsiselt ja negatiivselt. Kui töö on läbi, usun, et see koht pole enam probleem. Meie inimestel on võimalus mugavalt sõita. Juba soodsad muutuvad paremaks. ”

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar