Eskalaatorid ei tööta Ankara metroojaamades

trepiastmed Ankara metroojaamades
trepiastmed Ankara metroojaamades

Ankara pealinna omavalitsus tegi hiljuti kirjaliku avalduse eskalaatorite kohta, mis metroojaamades ei tööta.

Pealinna valla avalduses selgitati ALO 153 Sinine laud, eriti sotsiaalmeedias kaebuste arvu tõustes eskalaatorite eskaleerumist, miks.

EELMINE PERIOOD

Ankara Metro, ANKARAY ja Teleferik kogusid 508 eskalaatorit, lifti, puudega platvormi, eskalatsiooniteavet, mis sisaldab Pealinna linnaosa, käepaelad ja ketid teatasid, et eskalaatori talitlushäire on katkestuse tõttu.

Märgiti, et eskalaatorite remondiks tehti varasematel perioodidel hoolduslepingu sõlminud ettevõtte või omavalitsuse varudes varuosi kasutades varuosi ja edastati järgmine teave:

„Ehkki tavapärane rakendamine on nii, oli kavas viimases hooldus-remondilepingus, mis hõlmas 2019i perioodi jaanuarist kuni septembrini, EGO peadirektoraadi poolt need kaks eset tarnida ja need jäeti lepingu reguleerimisalast välja. Välismaal toodetud käsiribade ja -kettide tarnimine, mille import võib võtta kaks kuni kolm kuud, ei olnud aga eelmise perioodi tõttu võimalik. Ankara metrooosas on 6 tüüpi käsilindid ja 7 tüüpi ketid. Lisaks on iga trepi pikkus erinev ning ka käepaela ja keti suurus. Seetõttu pole praegune probleem hoolduse puudumine, vaid eelmisel perioodil sõlmitud lepingu alusel varuosade tarnimise raskused. ”

UUS PAKKUMINE TEHTUD, RIKAD EEMALDATAKSE

28 teatas pärast Ankara pealinna vallavanema Mansur Yavaşi ametisse astumist probleemist ülesaamiseks, et augustis kuulutati välja uus pakkumismenetlus. X 1 pärast pakkumist Uues lepingus, mis kehtib oktoobrist 2019, öeldakse, et materjalid peab tarnima töövõtja.

Eskalaatoritele on paigaldatud tarnitud varuosad, mis on alates 5 oktoobrist ebaõnnestunud. Alates oktoobrist paigaldatakse 2019 kõige kiiremini vastavalt töövõtja töövõime suhtele ja meie probleemid lahendatakse. Vabandame oma kodanike ees selles protsessis kogetud kaebuste pärast

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 12

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide tarnimine ja hooldus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 12

Hanketeade: Sivas Bostankaya rongireisijate vedu bussidega

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar