Puuetega inimeste transporditeenuste parendamine

Täiustatud on puuetega inimeste transporditeenuseid
Täiustatud on puuetega inimeste transporditeenuseid

Puuetega inimeste transporditeenuste parandamine; Projekti Din Kuulagem oma lapsi, muutkem nende elu, teise etapi raames, mis viidi ellu elsiz takistamatu transpordi, takistamatu turismi, takistamatu elu Bakani raames, osales minister Turhan erivajadustega inimeste hüvastijätmise tseremoonial Ankarast Eskişehirisse kiirrongiga (YHT).

Turhan on oma siinses kõnes oluline rajada riigi transpordi- ja kommunikatsiooniteenuste infrastruktuur, et sellest saaksid kasu kõik ühiskonna segmendid: "Selles mõttes on puuetega kodanike osalemine ühiskonnaelus, et panna neid maitsma reisimisvabadust." Ta ütles.

YHT ja Ankara Eskişehirisse puuetega lapsed tunnevad seda võimalust väga õnnelikult, kuid on õnnelikud, kui nad näevad seda õnne oma nägu veelgi rõhutamas. Turhan ütles, et see programm on algus.

Lubadus reisida lennukiga pärast YHT-d

Turhan, kõik on puudega kandidaadid, pole selge, millal, kuidas inimestega silmitsi seista, on ebaselge, ütles:

Altyapı Teostame infrastruktuuri parendamistöid, mille oleme välja töötanud, et tagada puuetega inimestele hõlpsam ja hõlpsam juurdepääs õhus, maal ja raudteel. Meie eesmärk on teenida oma inimesi ja ühiskonna kõiki segmente. Inimesed võivad sündida puudega ja hiljem puuetega inimesteks. Püüame pakkuda seda teenust kõigile ühiskonnasegmentidele, et aidata kaasa ühiskondlikule ja majanduselule ning elus olla. Samuti pakute tuge nende rakendamisel. Tänan kõiki, kes projekti aitasid kaasa. ”

Turhan andis teada, et lapsed külastavad Eskişehiri lennuvälja, sõidavad hobustega ja jätavad häid mälestusi ning lubasid, et järgmine reis tehakse lennukiga.

Minister Turhan, pärast oma kõnet, TCDD peadirektor Ali İhsan Uygun, TCDD Transportation Inc. peadirektor Kamuran Yazıcı, Halkbanki peadirektor Osman Arslan, Ankara ülikooli rektor. Dr Erkan İbiş ja tema kaaslased saatsid 20-i erivajadustega pere-, töö- ja sotsiaalteenuste ministeeriumi Saray tõkkevaba elu keskusesse Eskişehirisse.

Praegused raudteepakkumised

Sool 10

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar