Linnaraudtee süsteemi projektid

linnade raudteesüsteemi projektid
linnade raudteesüsteemi projektid

Linnalise raudteesüsteemi projektid; Transpordi- ja taristuministeerium on suurendanud oma toetust kohalikele haldusasutustele, et laiendada meie riigi linnaraudtee süsteeme.

2013 viidi üle Punase Poolkuu-Çayyolu ja Batıkent-Sincani operatsioonidesse Ankaras. Tandoğan-Keçiöreni metrooliin valmis 05.01.2017-i teel ja avati teeninduseks. Çayyolu laohoone Ankaras viidi lõpule 31.12.2017 ja viidi üle Ankara pealinna valda. Lisaks on alanud metroo AKM-Gar-Kızılay ehitamine, mis ühendab Keçiöreni metroo katkematult 15 juuli Kızılay väljakuga.

Istanbulis 2015i lõpus avati Levent-Hisarüstü liin. Antalya väljak-lennujaam-Expo trammitee projekt viidi läbi Expo avamisega. Bakırköy (İDO) -Bahçelievler-Kirazlı metroo, Sabiha Gökçeni lennujaama ühendus metroo, Gayrettepe-Yeni lennujaam ja Yeni lennujaam-Halkalı Alustatud on raudteesüsteemi ühenduste projektide ehitust. Konya Rail System Line'i projekt ja pakkumismenetlus on läbi viidud. Erzincani ja Erzurumi trammiliini projekte viib läbi transpordi- ja taristuministeerium.

Lennujaamade ja linnatranspordi süsteemide ühendamise poliitika raames toimub Istanbul 3. Lennujaam, Sabiha Gökçeni, Antalya ja Esenboğa lennujaamad töötavad linna raudteesüsteemidega ühenduste loomise nimel.

Başkentray pandi Ankaras tööle raudtee linnatranspordi parandamiseks. Gaziray projektide ehitamine Gaziantepis jätkub. Plaanis on, et Egeray laiendatakse Bergama põhjaosas ning sarnaseid projekte alustatakse ka suurlinnades nagu Kayseri, Adana, Antalya ja Balıkesir.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar